Pret iPhone 4 la Orange

E oficial, iPhone 4 a venit in Romania! Il puteti achizitiona de la Orange la preturi incepand cu 169 de euro (varianta de 16 GB) cu abonament pe 2 ani, respectiv Pantera 49 cu o taxa lunara de 49 de euro.

 

Puteti vedea oferta completa de preturi iPhone 4 la Orange si de unde puteti cumpara un iPhone 4.

 

La Orange sunt disponibile ambele versiuni ale telefonului iPhone de 16 si 32 GB cu contracte incheiate pe 1 sau 2 ani cu abonamente Pantera 29 si Pantera 49.

 

V-am prezentat anterior caracteristicile telefonului mobil iPhone 4.  Daca nu v-ati hotarat inca ce smartphone sa va cumparati puteti vedea si comparatia iPhone 4 vs HTC Desire. Daca inca nu sunteti hotarat, cel mai bine ar fi sa consultati ghidul nostru pentu alegerea unui telefon mobil smartphone.

 

Acum, pe site-ul Orange exista 2 mesaje pe pagina telefonului mobil iPhone 4, primul spune ca "momentan nu exista in stoc", iar urmatorul mesaj vorbeste despre livrarea comenzilor, unde se specifica faptul ca cele pana in 9:30 cu adresa de livrare Bucuresti vor fi livrate astazi, iar cele pana in ora 17:00 din toata tara vor fi livrate sambata. Doar a ajuns iPhone 4 in Romania si deja stocul a fost epuizat ? A venit sau nu iPhone 4 in Romania?

 

iphone 4 orange

 

 

 

Cele mai citite