Allview P5 Quad review - Dual-SIM românesc quad-core

 

Aspect şi construcţie

Ambalajul este măricel şi dă senzaţia unui telefon cu diagonală mare. Pe capac apar 2 imagini ale produsului, din faţă şi din profil, în mărime naturală.

Allview-P5-Quad-cutie

Pe verso, cutia prezintă un tabel cu specificaţiile telefonului, precum şi valoarea SAR, de 1.55W/kg. Teoretic, valoarea este mare, dar considerând că sunt 2 SIM-uri active, situaţia este foarte bună.

Telefonul mi-a făcut o impresie excelentă încă de la prima atingere. P5 Quad este finisat perfect, iar datorită formei ergonomic, este foarte uşor de ţinut în mână.

Allview-P5-Quad

Cele 3 taste de control, aflate sub ecran, sunt tactile şi se luminează doar la atingere, în rest sunt stinse. Deasupra ecranului se află difuzorul (pentru convorbiri) şi camera de 1MP (pentru interacţiuni video).

Pe partea dreaptă a telefonului găsim butonul de pornire/oprire şi pe cel pentru volum, dispuse în jumătatea superioară a laturii.

Allview-P5-Quad-dreapta

Latura stângă şi cea inferioară sunt netede, fără interfeţe.

Allview-P5-Quad-stanga

Conectorii pentru căşti şi USB se află în vârful telefonului.

Allview-P5-Quad-superior

Spatele telefonului arată foarte elegant, iar materialul, din care este construit capacul, este aderent şi prezintă o textură fină, foarte plăcută la atingere.

Allview-P5-Quad-spate

Camera principală, de 8MP, împreună cu flash-ul LED, se află în jumătatea superioară a spatelui telefonului, diametral opus fiind grila difuzorului.

Capacul dorsal este subţire, dar rezistent.

Allview-P5-Quad-fara-baterie

Capacitatea de stocare este de 4GB, din care doar 2GB sunt disponibili pentru instalat aplicaţii. Putem folosi un microSD de 32GB pentru a avea mai mult spaţiu.

Ca accesorii, Allview a livrat un cablu USB (folosit atât pentru transfer de date, cât şi pentru încărcare), o pereche de căşti şi manualele de utilizare.

Allview-P5-Quad-accesorii

 

« Prev
2/10 Next »

Cele mai citite