Eaton Ellipse PRO – noile UPS-uri pentru sistemele de gaming

Eaton lansează noi UPS-uri în seria Ellipse PRO, având capacităţi între 650 şi 1600 VA. Noile produse sunt dedicate susţinerii sistemelor cu activitate importantă, care nu-şi pemit întreruperi sau pierderi de date.

UPS-urile Ellipse PRO benficiază de un LCD, pe care afişează mai multe tipuri de informaţii, începând cu autonomia rămasă pâna la descărcarea bateriei şi ajungând la tensiunea rutată către ieşirile ocupate.

Eaton Ellipse PRO

Ecranul LCD oferă informaţii despre starea UPS-ului şi despre măsurătorile efectuate de senzorii interni asupra curenţilor energetici pasanţi. LCD-ul mai poate fi folosit şi pentru accesarea meniului de setări şi configurarea anumitor parametrii.

Funcţia EcoControl dezactivează automat perifericele din porturile Slave, atunci când portul Master nu mai este activ. În acest fel se poate economisi energie de până la 20%, faţă de varianta în care celelalte prize rămân active. Funcţia poate fi dezactivată software sau de pe LCD.

Automatic Voltage Regulation (AVR) se ocupă de corectarea fluctuaţiilor de tensiune, oferind continuitate atunci când apar supratensiuni, fără a comuta pe baterie.

Eaton Ellipse PRO plugs

Toleranţa este între 150 şi 285V, şi poate fi setată după dorinţă.

UPS Companion este ajutorul software oferit de producător, prin care se uşurează interacţiunea cu echipamentul. Îl găsim în pachet sau îl putem descărca de pe Internet.

Programul poate da comenzi de închidere către UPS înainte de descărcarea completă a bateriei.
UPS-urile din seria Ellipse PRO sunt dotate cu un port USB (cablul este inclus în pachet) şi asigură conlucrarea între softul Companion şi echipament.

Ellipse PRO pot fi montate în rack, dar şi pe perete (kit opţional). Noile UPS-uri sunt prietenoase cu mediul, iar materialele sunt reciclabile.

Garanţia este de 3 ani, iar preţurile se aliniază între 110€ şi 400€, disponibilitatea fiind imediată. În plus Eaton garantează produsele sale, mergând până la a vă despagubi (pe termen nelimitat) dacă vi se arde vreun echipament protejat de un UPS de-al lor.

Cele mai citite