Iti dau reducere 1% la PC Garage

Gran Turismo 6 în România simultan cu lansarea mondială

Sony Computer Entertainment Europe lansează în România, în acelaşi moment cu lansarea mondială, cel mai recent titlu al francizei Gran Turismo, GT6, disponibil în mod exclusiv pe platforma PlayStation.

Pentru a sărbători cei 15 ani de existenţă a seriei Gran Turismo, dezvoltatorii de la Polyphony Digital Inc. şi-au propus să creeze cel mai realist şi mai cuprinzător simulator de curse apărut pentru console. Astfel, GT6 încorporează un motor fizic care redă în mod veridic experienţa de şofat, o colecție uimitoare de peste 1.200 de autoturisme și 37 de piste de curse, inclusiv șapte noi amplasamente celebre precum Circuitul Silverstone, Mount Panorama din Australia și Ascari Race Resort din Spania.

Gran Turismo 6

Gran Turismo 6 oferă o experiență extinsă de curse. Dintre cele mai importante noutăţi aduse de joc, amintim:

• Un „garaj" impresionant de autoturisme – GT6 include în total peste 1.200 de mașini, dintre care 120 nu au mai fost prezente în iteraţiile anterioare ale seriei. Mai mult, fanii se pot aștepta la extinderea selecţiei de automobile dispnobile, cu modele de stradă, mașini istorice dar și bolizi de curse, precum cei utilizaţi în cadrul FIA GT3, a seriei Le Mans sau în Nascar. Pentru o experiență inedită, fanii pot debloca un eveniment special, care le va permite să conducă vehiculul selenar Lunar Rover.

• Circuite faimoase – Gran Turismo continuă să recreeze cele mai spectaculoase piste din lume indiferent, adăugând noi circuite reale precum Silverstone, Ascari Race Resort, Goodwood Hillclimb, Willow Springs International Raceway, Brands Hatch, circuitul australian Bathurst Mount Panorama, dar şi creaţii originale precum Gran Turismo Arena, Matterhorn și o variantă revizuită a Apricot Hill Raceway.

• Gameplay online – Jucătorii Gran Turismo 6 vor putea concura online și comunica simultan cu alţi gameri din întreaga lume, folosind spaţii online dedicate. Mai mult, printr-o actualizare viitoare, comunitatea va putea comunica și prin intermediul propriilor dispozitive mobile.

• Cea mai recentă tehnologie pentru o experiență incredibilă – Pentru a oferi fanilor cea mai completă experiență GT de până în prezent, jocul beneficiază de un nou motor fizic, conceput în parteneriat cu producătorul de anvelope Yokohama și cu experții în suspensii auto de la KW.

• O nouă interfață – Interfața jocului a fost regândită pentru a face meniurile din Gran Turismo 6 mai ușor navigabile.

• Actualizări regulate ce vor îmbunătăți și extinde experiența Gran Turismo 6 – Încă din ziua lansării, Gran Turismo 6 va oferi utilizatorilor o experiență incredibilă, însă, chiar și în aceste condiții, producătorii doresc să integreze noi elemente ce vor fi oferite prin intermediul unor actualizări regulate (DLC – downloadable content), adăugând astfel noi caracteristici, funcții, mașini, piste.

• Conducând viitorul: Vision Gran Turismo – Polyphony Digital a încheiat parteneriate cu 28 dintre cliderii industriei auto, pentru a crea noi autoturisme sub inițiativa Vision Gran Turismo. Printre giganții industriei automobilistice se numără: Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Audi, Bertone, BMW, Daihatsu, Ford, GM, Hyundai, Honda, Infiniti, Italdesign, Jordan, Lamborghini, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nike, Nissan, Peugeot, Subaru, SRT(Chrysler), Tesla, Toyota, Volkswagen, Zagato.

• GT Academy: 5 ani de succes – În 2008 am lansat acest concept revoluţionar, pentru a oferi celor mai buni gameri şansa de a deveni piloți în circuite reale. De atunci, GT Academy a consacrat noi campioni în domeniu şi a devenit un program de succes, care va continua şi cu GT6.

• BMW M4 Coupé va fi recreat în Gran Turismo®6 – Noul autoturism, ce până acum a fost prezentat sub formă de concept sau sub formă camuflată, va deveni disponibil anul viitor. Însă, mulțumită colaborării dintre Polyphony Digital și BMW M GmbH, Gran Turismo 6 va include o versiune fidelă a M4 Coupé, care va fi oferită jucătorilor prin intermediul unei actualizări gratuite (DLC), care va apărea la scurt timp după lansarea jocului.

• Red Bull X Series, dezvăluită – Colaborarea cu Red Bull, prezentată odată cu lansarea Gran Turismo 5, va deveni mai strânsă în GT6 prin intermediul a includerii în joc a trei noi mașini Red Bull: X2014 Fan car (X2014/F), Red Bull X2014 Standard car (X2014/S) și Red Bull X2014 Junior car (X2014/J). Acestea au fost realizate de către Polyphony Digital Inc. împreună cu Adrian Newey, Chief Technical Officer al Red Bull Racing.

Gran Turismo 6 va apărea pe rafturile magazinelor începând cu 6 decembrie.

Cele mai citite