HTC One (M8) a fost lansat astăzi, în România

HTC a lansat astăzi, în România, noul model HTC One (M8). Smartphone-ul include cea mai nouă versiune a interfeței HTC Sense 6 și Smart Sensor Hub, aplicația care anticipează acțiunile utilizatorului și folosește funcția de control Motion Launch pentru a simplifica interacțiunea cu telefonul.

Noul HTC One (M8) este dotat cu un processor quad-core de 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801 și este compatibil cu tehnologia 4G LTE. Smartphone-ul rulează Android 4.4 KitKat, peste care rulează interfața HTC Sense 6, disponibilă integrat, sau prin descărcarea unui upgrade din Google Play store. Ecranul de 5 inch, cu afișaj Full HD (1080p), este un alt element important al noului smartphone.

HTC One (M8) este primul smartphone care îmbină tehnologia Duo Camera, cu modulul HTC UltraPixel, cu un blitz Dual Flash și cu înregistrare video Full HD (1080p), pentru obținerea de imagini și de capturi video de calitate. Noua tehnologie Duo Camera ajută utilizatorii să realizeze fotografii creative și să le editeze cu efecte profesionale. Tehnologiile foto din HTC One (M8) ajută utilizatorii să adapteze focalizarea asupra imaginii cu funcția UFocus, care permite o evidențiere a subiectului fotografiat, direct de pe telefon.

HTC One M8 vs HTC One M7

Dotat cu tehnologia HTC BoomSound, HTC One (M8) beneficiază de un sunet puternic și de calitate. Puterea sunetului este sporită cu 25% față de predecesorul HTC One (M7). Telefonul dispune de două difuzoare frontale, dotate cu amplificatoare noi și profile audio, software, personalizabile.

Prin noua interfață HTC Sense 6, se poate detecta poziția telefonului în mediul înconjurător, prin intermediul unor senzori de mișcare, iar utilizatorul poate interacționa astfel cu telefonul, fără a fi necesară pornirea ecranului. Totodată, noul model dispune și de noua interfaţă HTC BlinkFeed, mai intuitivă și mai ușor de utilizat.

Noul HTC One (M8) mărește durata de viață a bateriei, cu 40% față de modelul anterior. Bateria are o autonomie de 14 zile, când este încărcată la maximum, însă, în modul de economisire a energiei, sunt câștigați timpi adiționali de utilizare – 60 de ore în plus - atunci când bateria este încărcată în proporție de 20%, 30 ore în plus - când bateria are 10% sau 15 ore în plus - când bateria este încărcată în proporție de 5%.

HTC One (M8) intră în oferta partenerilor începând din 11 aprilie, în variantele de culoare Gunmetal Gray și Glacial Silver. Noul smartphone este disponibil în rețelele operatorilor de telecomunicații – Orange România, Vodafone România și Cosmote România, și prin intermediul principalilor retaileri, încă din prima zi de lansare în România.

Cele mai citite