Blackphone a primit procesor NVIDIA Tegra 4i

SGP Technologies, compania din spatele smartphone-ului Blackphone, a anunțat configurația finală a telefonului. Aceasta va cuprinde un procesor mobil NVIDIA Tegra 4i, care, împreună cu sistemul de operare PrivatOS (bazat pe Android), va oferi nivelul de performanță și securitate, cerut de producător.

SGP a selectat Tegra 4i pentru capabilitățile multimedia, dar și pentru performanțele multi-tasking, care vor rula cursiv arsenalul de funcții de securitate, integrate. Tegra 4i include 60 nuclee grafice specializate, un procesor ARM Cortex A9, cu 4 nuclee principale, plus un al 5-lea pentru economisirea bateriei, dar și un modem 4G - NVIDIA i500 LTE.

Blackphone este primul smartphone care pune securitatea si intimitatea utilizatorului in mâinile acestuia, incluzând aici directori, manageri, ingineri, dar și oameni obișnuiți, care își doresc acest tip de smartphone.

Blackphone

Sistemul de operare PrivatOS, dezvoltat special pentru Blackphone, combinat cu o suită de programe de securitate, permite utilizatorului controlul total asupra activităților de comunicație.

Procesorul Tegra 4i vine să acopere necesarul de putere pentru rularea aplicațiilor video, multimedia și multi-tasking, simultan cu economia de energie, toate acestea fiind adăugate peste funcțiile integrate, precum criptarea convorbirilor (audio și video) și a mesajelor SMS (de la Silent Circle), navigarea anonimă pe Internet și protecția VPN (de la Disconect), sau stocare securizată în cloud (de la Spideroak).

Astfel, configurația Blackphone este completă:

Blackphone specs

 

Cele mai citite