GOCLEVER lansează un nou smartphone quad-core, Quantum 450

GOCLEVER lansează un nou smartphone, Quantum 450, destinat entuziaştilor de tehnologie, posesori de bugete reduse. Quantum 450 foloseşte o versiune personalizată a sistemului de operare Android 4.2. Modulul GPS încorporat, slot-ul Dual SIM, suportul 3G şi ecranul IPS sunt doar câteva dintre caracteristicile cheie ale noului terminal.

Quantum 450 face faţă jocurilor sau redării de conţinut video HD, datorită procesorului Cortex A7, quad-core, la 1.2 GHz, ajutat de procesorul grafic Broadcom VideoCore IV şi celor 512 MB RAM de memorie DDR2. Acestea sunt completate de un display IPS multitouch de 4,5 inch, cu rezoluţia de 960x540 pixeli. Telefonul este echipat cu senzori de luminozitate şi de proximitate.

GOClever Quantum 450 Black

Stocarea aplicaţiilor poate fi făcută în memoria internă, de 4GB, sau pe carduri micro SD (cu o capacitate maximă de 32GB). Lista specificaţiilor este completată de două camere, una frontală de 0,3 MP şi una de 5 MP (echipată cu bliţ), un port microUSB 2.0, conectivitate Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, modul GPS, radio FM şi o ieşire audio de 3.5 mm.

GOCLEVER Quantum 4 foloseşte sistemul de operare Android 4.2 şi este livrat cu un set de aplicaţii utile, preinstalate, precum suita office, aplicaţii mobile pentru Skype şi Facebook, un magazin virtual de e-books, un set de jocuri exclusive GOOCLEVER, dar şi aplicaţii de navigare GPS.

Noul smartphone cântăreşte doar 146 de grame şi are 134 mm x 67 mm x 10,2 mm, fiind disponibil în două culori: alb sau negru. 

GOClever Quantum 450 White

Quantum 4 va deveni disponibil începând cu a doua jumătate a lunii mai, pornind de la preţul de 439 RON.

Cele mai citite