Avertizare
  • JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: [ROOT]/images/teste/mobos/MSI_Z97_GAMING9/UEFI
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
Notificare
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/teste/mobos/MSI_Z97_GAMING9/UEFI

MSI Z97 Gaming 9 Review

 

Concluzie

            La capat de poveste trebuie sa  tragem linie si sa analizam. Buun, pe partea de dotari si gaming nu sunt prea multe de reprosat. Avem o solutie pentru sunet exemplara, componentele folosite sunt de cea mai buna calitate si este greu de gasit ceva de criticat. Ca si dotari placa este echipata complet pentru stocare, conectivitate, retelistica LAN sau WI-FI. Pe partea de overclocking avem doar strictul necesar, un gamer probabil o sa fie satisfacut aplicand un overclock moderat la procesor si profilul X.M.P la memorii, dar este clar ca MSI nu a gandit aceasta placa pentru impatimitii de overclock.

            In Romania putem gasi MSI Z97 GAMING 9 AC la pretul de 1244 RON. Pentru dotarile oferite MSI Z97 GAMING 9 AC este solutia potrivita, accentul fiind pus pe gaming, audio si conectivitate, oferind toate acestea la un pret decent.                               

PRO

CONTRA

- dotari ;

- aspect,layout ;

- accesorii ;

- overclocking memorii;

- interfata UEFI ;

 

Evaluare

TECHZONE.RO

8.95

Aspect si constructie

9.5

BIOS

8.2

Tehnologii

9.5

Performante

9.0

Overclocking

8.0

Accesorii

9.5

pret

9.0

 

 

« Prev
5/5 Next

Noutati publicate de Alex

  1. AMD FX-8320E + MSI 970 Gaming Review !

Cele mai citite