Iti dau reducere 1% la PC Garage

[IFA2015] Acer lanseaza noi serii de gaming si o noua generație R13

Acer a anunțat astăzi, în conferința de presă next@Acer din cadrul IFA Berlin 2015, noi dispozitive și soluții pentru gameri și consumatorii obișnuiți. Lansările sunt pentru seriile de gaming Predator și V Nitro, notebook-uri din seria V13, un refresh pentru linia de convertibile R13, cu tehnologia patentată de Acer, Ezel, și care permite utilizarea în șase moduri, dar și dispozitive noi din gama de notebook-uri Chrombook și smartphone-uri Liquid.

Noua gama de dispozitive, de gaming, Predator, cuprinde de la desktopuri, notebook-uri, tablete și monitoare, la periferice, și au fost prezentate de echipa eSports a Acer, care a contribuit constant cu feedback la perfecționarea gamei.

“Am anunțat strategia pe zona dispozitivelor de gaming în primăvară. Astăzi vom vedea cum oferta noastră de gaming pe diverse platforme și-a atins obiectivul de excelență tehnologică și de design. Cu talentul și pasiunea echipei de cercetare și dezvoltare, dar și având permanent contribuția echipei de gaming, putem furniza cea mai bună experiență gamerilor hard core, membrii a ceea ce noi numim Tribul Predator”, a declarat Jason Chen, Președinte și CEO Acer.

Acer a anunțat, de asemnea, posibilitatea lărgirii gamei Predator, cu proiectoare, ideale pentru LAN party-uri, și smartphone-uri optimizate pentru gaming, cu sistem de sunet surround virtual și feedback tactil. Potrivit Open Gaming Alliance, piața de gaming va crește de la 26 de miliarde de dolari în 2014, la 35 de miliarde de dolari în 2018.

Acer Predator notebook

Linia cuprinde notebook-urile Predator de 15 și 17 inch, tableta de gaming Predator 8, sistemele desktop Predator G6 și G3 și monitorul Predator Z35. Notebook-urile Predator 17 și Predator 15 oferă suport pentru Predator FrostCore, un al treilea ventilator, ce poate fi înlocuit cu unitatea optică, pentru a diminua temperatura procesorului și a plăcii grafice cu până la 5%, oferind o experiență de gaming mai fluentă, în special în cazul suprasolicitării sistemului.

Tableta Predator 8 oferă suport pentru Predator Quadio, un sistem de patru difuzoare cu un algoritm DSP special, care îmbunătățește calitatea sunetului, cu ajutorul sistemului surround virtual, dar și pentru tehnologia TacSense, care asigură un feedback tactil pentru clipuri video și jocuri.

Mașinile de luptă, Predator G6 și G3, vin cu o carcasă cu aspect de armură și rulează a șasea generație de procesoare Intel Core, o memorie de până la 64GB DDR4 și grafică NVIDIA GeForce GTX. Predator G6 dispune de funcția “One-Punch Overclocking”, care permite rularea sistemului la potențial maxim, printr-o singură apăsare de buton. Ambele sisteme au tehnologie Acer IceTunnel, un sistem de răcire îmbunătățit, care optimizează fluxul aerului și elimină mult mai eficient aerul cald.

Acer Predator desktop

Monitorul Predator Z35 vine cu tehnologia NVIDIA G-SYNC și un ecran de 35 de inch, format 21:9 UltraWide Full HD (2560x1080), curbură de 2000R și o rată de refresh de până la 144Hz (care permite modificarea frecvenței până la 200Hz) pentru o experiență desăvârșită.

Acer a înnoit, de asemenea, gama de notebook-uri Aspire V Nitro, destinată utilizatorilor ce își doresc o experiență senzorială completă, într-un dispozitiv puternic. Printre îmbunătățirile aduse gamei se numără slotul pentru antenă WiFi, poziționat lângă ecran și care asigură o acoperire wireless la 360 de grade, fără zone moarte. Seria Aspire V Nitro este ideală pentru gameri și utilizatori cu nevoi de procesare crescute, dar care preferă un design discret și elegant, potrivit în egală măsură într-o sală de ședință sau la un LAN party.

Acer Aspire V Nitro

Noul Aspire V 13 încorporează a șasea generație de procesoare Intel Core, are grafică Intel HD și memorie 16GB DDR3L. Notebook-urile sunt disponibile în două variante de culori - Steel Black și Platinum White – au doar 19.65 mm lățime și cântăresc 1,5 kg. Cu o autonomie de 8 ore, notebook-urile din seria V 13 au fost gândite să fie strecurate în geanta de serviciu și să funcționeze o zi întreagă fără alimentare.

O nouă generație a Aspire R 13 (R7-372T) a fost, de asemenea, prezentată în cadrul târgului. Produsul vine cu o serie de inovații tehnologice, pentru o experiență mai rapidă, mai productivă și mai versatilă. Între inovații se numără a șasea generație de procesoare Intel Core și modul WiFi cu tehnologie MU-MIMO de la Qualcomm.

Acer Aspire R13

Acer a mai anunțat, de asemenea, primul său model de Chrombook convertibil – R11, dar și șase noi modele de smartphone-uri Liquid, patru rulând Android 5.1 și cinci cu Windows 10.

Cele mai citite

Error: No articles to display