Asus Maximus VIII Extreme review - extrem si chiar mai mult

 

Pret

Asus Maximus VIII Extreme nu este cunoscut inca. Daca ar fi sa speculez, avand in vedere pretul de aproximativ 1400 lei pentru ASRock Z170 OC Formula, as spune ca Extreme va fi undeva pe la minim 1600lei. Vom afla in curand. Oricum, procesorul Intel Core i7-6700K il puteti cumpara de la PC Garage.

UPDATE1: Newegg a afisat pretul pentru Asus Maximus VIII Extreme la $499.99. Asta inseamna ca, in Romania, placa va costa, probabil, peste 2000 lei.

 

Concluzie

Am ajusn si la finalul acestui articol si pot spune ca am ramas placut impresionat de Maximus VIII Extreme. Este exact ce ma asteptam de la Asus: o placa dedicata pentru overclocking.

Noul aspect ROG este futurist si elegant. VRM-ul are 12 faze, pentru stabilitate maxima in overclocking. BIOS-ul este simplu de utilizat si ofera profile predefinite pentru overclocking la procesor si memorii. OC Panel II este o unealta necesara pentru overclocker-i.

Singura bila neagra este configuratia PCI-E pentru SLI/CrossfireX cu mai mult de 2 placi, sloturile ruland x8/x4/x4 si x8/x4/x4/x4, ceea ce gâtuie performantele grafice.

PRO CONTRA

 

- interfata UEFI prietenoasa

- performanta

- overclocking

- consum

- viteze scazute la PCI-E pentru configuratii multi-GPU

 

Evaluare

Aspect si constructie 9.7 9. Performanta 9.6
BIOS 9.5 Overclocking 9.5
Tehnologii 9.5 Consum 9.5
Accesorii 10 Pret .5

 

Premii

best performance 9.6   excellent overclock 9.5  

 a

« Prev
9/9 Next

Cele mai citite