PC Garage Gaming Primal 'powered by MSI' review - puternic si silentios

 

Consum

Hai sa vedem cum se învârte contorul de curent, in timp ce va jucați pe PC.

stock Overclock
repaus CPU+RAM CPU+RAM+GPU repaus CPU+RAM CPU+RAM+GPU
56.9 W 124.1 W 276 W 82.1 W 149.3 W 341 W

 

Consumul, in repaus, este decent, chiar si după overclocking. Totuși, nici cel in lucru nu este mare: 276W in mod normal, crescut la 341W in urma overclockingului. Rețineți ca orbim despre un sistem performant, de gaming, nu de unul pentru Internet si editare documente.

 

Temperatura si zgomot

Sistemul este oarecum silențios, funcționând intre 39.5 - 42dB. Spun ‚oarecum’ deoarece ventilatoarele carcasei nu au PWM si se rotesc la maximum, in permanență. Fără acestea, sistemul emite intre 37-39dBA si, practic, nu s-ar auzi nimic din direcția lui. Oricum, zgomotul este audibil numai într-un mediu foarte silențios, iar in apartamentele de bloc nu prea găsim așa ceva.

Mai mult, in timpul sesiunilor de gaming, cu căștile pe urechi sau cu boxele pornite, nu veți auzi nici un zgomot din partea carcasei, astfel ca-l putem cataloga drept un sistem silențios.

Din punct de vedere temperaturi, am obtinut urmatoarele rezultate:

Stock overclock
repaus Lucru repaus Lucru
CPU 22C 49C 29C 65C
GPU 36C 69C 32C 67C

 

Temperatura GPU overclockat este mai mica datorita menținerii ventilatoarelor la 75%. Profilul implicit, setat de MSI, nu ajunge decât pana la 56%, de aici si cele 2 grade diferență.

« Prev
6/7 Next »

Cele mai citite