ASRock X299 OC Formula review - alegerea perfecta

 

Preț

Prețul de magazin pentru ASRock X299 OC Formula este aproximativ 1850 lei. Asus Rampage VI Apex nu se găsește in Romania, însă pe Amazon costa cu 70-80 EURO mai mult decât X299 OC Formula, așa ca am pus un preț aproximativ, in grafic.

ASRock X299 OC Formula Pret

Dintre cele 3 vârfuri de gama testate, ASRock este cea mai ieftina, urmata de MSI, la 100 lei distanta, si de Asus, la 300lei. Aceste valori, îmbinate cu rezultatele din teste, arata ca OC Formula are cel mai bun raport performanță/preț.

 

Concluzie

Plăcile dedicate pentru overclocking extrem sunt doar câteva, iar testarea uneia dintre acestea, data fiind pasiunea mea pentru acest sport, este un adevărat privilegiu. Astăzi am avut in laborator ASRock X299 OC Formula, care vine într-o noua prezentare, comparativ cu versiunile vechi, însă păstrează aceeași performanta si stabilitate, mai ales in overclocking.

ASRock a construit o placa puternica si a rezolvat chiar si problema temperaturii VRM, atât de titrata pe seria X299, instalând un sistem de răcire care-si face treaba excelent.

Din teste rezulta ca OCF este bine optimizata pe overclocking-ul la memorii, scorurile respective fiind extraordinare.

Pe de alta parte, prețul este cel mai mic dintre cele 3 placi care concurează direct, astfel ca X299 OC Formula oferă cel mai bun raport performanta / preț, fiind Best-Buy pentru overclocking-ul seriei X299.

 

PRO

CONTRA

 

- BIOS prietenos

- performanta

- overclocking

- consum

-preț

 

-

 

Evaluare

Aspect & Construcție

9.7

9.82

Performanta

9.8

BIOS

9.9

Overclocking

10

Capabilități & Tehnologii

9.9

Consum

9.5

Accesorii

9.3

Preț

10.0

 

Premii

best performance 9.8   best overclock 10   best intake 9.5   best value 10   editors choice   must have

 

« Prev
9/9 Next

Cele mai citite