Arctic Freezer 33 eSports Edition review

 

Ambalaj

Cutia este de dimensiune medie, dar plina de informații, începând chiar cu imaginea produsului. O descriere sumara a cooler-ului se afla pe latura dreapta a ambalajului.

Arctic Freezer33 eSports box right

Pe spatele cutiei ne este prezentata o statistica de răcire, efectuata de Arctic, pe un procesor AMD Ryzen 7 1800X, iar specificațiile se găsesc pe următoarea fațetă.

Arctic Freezer33 eSports box left

In pachet, Arctic livrează prinderile pentru Intel LGA115x, LGA20xx, respectiv AMD AM4. Manualul este electronic si-l putem descărca folosind site-ul producătorului.

Arctic Freezer33 eSports acc

 

 

Aspect si construcție

Freezer 33 este un cooler monobloc, livrat cu 2 ventilatoare, pentru o configurație push-pull.

Arctic Freezer33 eSports

Radiatorul are 49 lamele din aluminiu, cu o grosime de 0.5mm. Pentru o mai buna disipare, radiatorul a fost îmbrăcat intr-un înveliș termic special, care creează micro-turbulente intre lamele, ajutând la creșterea puterii de răcire.

Arctic Freezer33 eSports rad

Lamelele au fost orientate astfel încât sa creeze micro-vortexuri in jurul conductelor, pentru a accelera fluxul de aer.

Arctic Freezer33 eSports top

Cele 4 conducte sunt din cupru, dar beneficiază de același înveliș ca si radiatorul. Poziția lor in radiator este conceputa astfel încât sa se afle in zone cu flux de aer mai puternic, pentru a disipa căldura mai rapid.

Arctic Freezer33 eSports pipes base

Freezer 33 eSports nu are o baza solida, ci una formata din conductele de transfer, ceea ce se numește Contact Direct. Este o tehnologie interesanta, pe care nu am mai văzut-o de ceva vreme.

Ventilatoarele sunt de tip Arctic BioniX. Au motoare in 3 faze si turație variabila, intre 200 si 1800rpm, beneficiind de PWM.

Arctic Freezer33 eSports vents

 

 

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite