TRX40 round-up review pe Threadripper 3990X

 

Asus Zenith II Extreme Alpha

 

Vedeta Asus, pentru familia TRX40, este Zenith II Extreme Alpha, o placa EATX, construita pentru gaming si overclocking extrem.

Zenith II arata senzațional, iar ecranul cu coduri este foarte util si elegant, indicând exact componenta care este inițializată, cu codul aferent. Astfel, se poate ști exact ce nu funcționează, in caz de nevoie. In plus, după încărcarea sistemului de operare, ecranul arata, in timp real, temperatura procesorului.

Asus Zenith II Extreme Alpha

VRM-ul cu 16 faze este construit special pentru overclocking, fiind secundat de 3 alimentari pentru CPU, 2x 8 pini + 1x 6 pini. Chiar si 3990X, răcit cu azot lichid, ar fi perfect stabil, însă si contorul casei se va învârti cu viteza. Hahahaha!

Asus Zenith II Extreme Alpha VRM

Zenith II EA are ventilator pe chipset si pe VRM, ca toate celelalte TRX40.

Asus a dotat Zenith II EA cu o placa de rețea 10Gbps, astfel ca suntem asigurați pentru viitor, când se va trece la aceasta viteza in rețelele de acasă/birou.

Asus Zenith II Extreme Alpha interfaces

Ce mi-ar fi plăcut sa fie la fel ca la precedenta Zenith, ar fi butoanele Safe, Retry, etc, care erau colorate si mai ușor accesibile. Acum sunt toate negre si înghesuite sub coolerul de pe chipset.

Si Zenith II EA beneficiază de backplate, care contribuie la răcire, estetica, dar si greutatea plăcii.

Asus Zenith II Extreme Alpha back

 

« Prev
4/7 Next »

Cele mai citite