Diablo III - data aproximativa de lansare

Cunoscuti pentru seriozitatea legata de datele de lansare ale jocurilor sale, Blizzard a anuntat astazi ca Diablo III, cel mai asteptat RPG, va fi lansat la inceputul anului 2012. 

''La fiecare joc pe care-l construim, tentatia este intotdeauna foarte mare sa-l lansam cat mai repede. Totusi, nu am pus atatia ani de munca in Diablo III, incat sa lansam un joc aproape terminat'' a spus Mike Morhaime, CEO si fondator Blizzard. ''Testul beta avanseaza foarte bine si abia asteptam sa folosim timpul ramas pana la lansare, pentru a oferi o experienta care se ridica la asteptarile noastre si mai ales ale utilizatorilor. Anul viitor va fi incredibil de ocupat pentru Blizzard si, speram, unul foarte distractiv pentru fanii Blizzard.''

Compania va folosi timpul ramas pana la lansarea oficiala, pentru a extinde testul beta, care a inceput pe 20 septembrie, adaugand mai multi testeri decat au avut intentia initial. Jucatorii care au cont activ pe Battle.net si orice joc Blizzard atasat contului, sunt invitati sa-si verifice proflul si sa opteze pentru o sansa de deveni beta tester.

Etapele urmatoare de testare beta, precum si alte detalii legate de lansarea oficiala, vor fi dezvaluite pe site-ul Diablo III: www.diablo3.com.

 

Diablo III

Cele mai citite