Crucial a anuntat disponibilitatea modulelor de memorie cu capacitatea de 8GB

Crucial a anuntat disponibilitatea modulelor de memorie cu capacitatea de 8GB, care vor intra in componenta seriilor Crucial Ballistix Sport, Tactical si Elite. Beneficiind de tehnologia memoriilor Micron de 4Gb, noile module de 8GB ofera utilizatorilor maximum de capacitate maxima, performanta si densitate, necesare in rularea aplicatiilor devoratoare de memorie.

Disponibile in module cu latenta joasa DDR3-1600 si DDR3-1866, Crucial Ballistix 8GB pot fi folosite inconfiguratii de pana la 64GB, in special in noile platforme X79. In plus, intreaga serie Ballistix beneficiaza de un nou logo si radiatoare imbunatatite.


Ballistix Sport

Modulele Crucial Ballistix Sport de 8GB DDR3-1600 sunt concepute pentru utilizatorii obisnuiti si pentrru jucatorii incepatori. Seria ofera latente si voltaje pentru stabilitate si compatibilitate maxima.

Crucial-Ballistix-Sport

 

Ballistix Tactical

Destinate jucatorilor, utilizatorilor avansati si celor dornici de performanta, Crucial Ballistix Tactical 8GB DDR3-1600 au latenta scazute si suporta Intel XMP. Seria Tactical ofera viteze rapide si au PCB negru, acoperit de radiatoare foarte performante.

Crucial-Ballistix-Tactical

 

Ballistix Elite

Concepute pentru overclocker-ii profesionisti, noile Crucial Ballistix Elite 8GB DDR3-1866 utilizeaza Intel XMP si sunt racite de radiatoare din aluminiu. PCB-ul este negru si are integrati senzori de temperatura pentru monitorizarea in timp real a cip-urilor, prin Ballistix Memory Overview Display (MOD).

Crucial-Ballistix-Elite

 

Crucial Ballistix sunt acoperite de garantie pe viata si sunt testate riguros pentru a atinge performantele dorite de utilizatori. Crucial Ballsitix Sport, Tactical si Elite sunt disponibile in magazine.

Cele mai citite