Samsung Romania aduce seria 9 de portabile

Samsung Romania anunta disponibilitatea pe piata locala, incepand cu luna februarie a acestui an, a laptopului Samsung 9 Series lansat in 2011 la CES. Notebook-ul se remarca prin design-ul ultra portabil, avand o greutate de numai 1,31 kg, o grosime de 16,3 mm si o dimensiune a ecranului de 13 inch. Samsung Notebook 9 Series este un model premium, adresat celor care isi doresc performanta si stil, intr-un dispozitiv complet.

Samsung Notebook 9 Series este fabricat din duraluminiu, un material usor, de doua ori mai rezistent decat aluminiul si folosit de obicei la constructia aeronavelor. In etapa de proiectare a modelului, Samsung a supus Notebook 9 Series unei serii complete de teste pentru durabilitate, pentru a asigura rezistenta acestuia.

Mai mult, Notebook 9 Series se remarca printr-un un stil aerodinamic si elegant, arcuit pentru a se potrivi confortabil in mana, iar liniile fluide ale laturilor Seriei 9 reprezinta conceptului-cheie al design-ului.

Performanta de inalta clasa

Design-ul elegant al Seriei 9 este dublat de performantele de hardware; modelul este echipat cu Microsoft Windows 7 si cu cea de a doua generatie de procesoare Intel® Core™ i5/i7, impreuna cu o memorie de pana la 8GB. Cu ajutorul tehnolgiei inteligente 2.0 Turbo Boost, Notebook 9 Series accelereaza performanta prin alocarea dinamica a puterii de procesare, exact acolo unde este necesara.

Samsung-900X3A

Samsung Series 9 a fost creat pentru un stil de viata activ, in care rapiditatea si mobilitatea sunt foarte importante. Functia Samsung Fast Start permite pornirea laptopului in doar 12 secunde si alimenteaza dispozitivul in numai 3 secunde din modul sleep. Datele sunt si ele salvate atat pe SSD cat si pe memoria interna, astfel incat continutul sa fie pregatit chiar si in cazul intreruperilor de alimentare sau al indepartarii bateriei. In acelasi timp, solid state drive-ul (SSD) 128/256GB asigura spatiu de stocare suficient; lipsit de parti mobile, Notebook 9 Series ofera o bootare cu 60% mai rapida dacat un notebook cu hard disk drive (HDD). Notebook 9 Series este deosebit de durabil dar, in acelasi timp, emite un nivel redus de zgomot si caldura.

Bateria Notebook 9 Series dureaza pana la de trei ori mai mult decat o baterie tipica de notebook. Viata bateriei este prelungita de PowerPlus, tehnologia perfectionata de incarcare a bateriei, combinata cu bateria din litiu-polimer cu alimentare eficienta.

Camera web HD de 1,3Mp permite utilizatorilor sa inregistreze imagini fotografice si video clare si sa ruleze videoclipuri pe un ecran panoramic de inalta definitie. Notebook 9 Series este echipat cu un gesture pad mai mare, full touch, care ofera o modalitate mai eleganta si comoda de utilizare a notebook-ului.

Afisaj ultra clar

Notebook 9 Series este echipat cu un ecran 'SuperBright Plus' (400nit), cu un raport Super Contrast (1.300:1) ce poate afisa 16 milioane de culori, incastat in cel mai avansat tip de aliaj de duraluminiu. Notebook-ul premium ofera o experienta vizuala vie, un consum optimizat si performanta superioara, fara a compromite mobilitatea.

Afisajul premium dispune totodata de caracteristici ce pot imbunatati performanta. Cu ajutorul unor senzori de lumina ambientala, Auto Display Brightness masoara nivelele de luminozitate din vecinatatea notebook-ului si ajusteaza automat intensitatea luminozitatii ecranului, astfel incat sa asigure utilizatorului o experienta superioara, conservand in acelasi timp viata bateriei. Aceasta caracteristica este completata de o tastatura luminata din spate, care se adapteaza la conditiile de luminozitate.

Cele mai citite