Scaneaza si tipareste de la distanta, cu Brother

Indiferent de domeniul in care activeaza, Internetul si smartphone-urile au o importanta mare pentru utilizatorii de tehnologie. Pornind de la acest lucru, Brother a integrat caracteristici noi in multifunctionalele sale. Acestea ofera acum utilizatorilor metode rapide, intuitive si eficiente de a tiparii, scana si incarca documente de la distanta, prin Internet. Solutiile sunt potrivite pentru oamenii care doresc sa economiseasca timp si bani, procesele realizandu-se printr-o serie de solutii de printing ''cloud''.

Ideea din spatele cloud computing-ului se bazeaza pe folosirea unui server virtual pentru manipularea datelor, conceptul putand fi folosit si pentru tiparirea documentelor, fara a fi nevoie de conectarea imprimantei la PC sau de instalarea de drivere. Pentru industria de printing, totul se traduce prin posibilitatea de a tipari documente de la distanta.

Multifunctionale cu tiparire din cloud 

Brother ofera doua servicii cloud. ''Web Connectivity'' permite imprimantei Brother sa acceseze direct servicii web precum Facebook, in timp ce ''Mobile Connectivity'' face posibila tiparirea direct de pe smartphone sau scanarea de documente si salvarea lor direct pe un tablet PC, smartphone sau alt echipament mobil.

Serviciul Web Connectivity este deja prezent pe cea mai noua multifunctionala inkjet Brother, DCP-J925DW. Prin intermediul ecranului tactil, utilizatorii pot conecta echipamentul direct la Facebook, Picasa, Flickr sau Google Docs, astfel incat fotografiile si documentele scanate sa fie incarcate automat pe conturile personale.

Tiparire si scanare folosind smartphone-ul

Serviciul Brother Mobile Connectivity se bazeaza pe aplicatia gratuita iPrint & Scan, fiind apreciata atat de utilizatori, cat si de dezvoltatorii de smartphone-uri care ruleaza pe sistemul de operare Android, cum ar fi Samsung, HTC si Sony Ericsson. Brother iPrint & Scan a fost prima aplicatie ce a permis salvarea unui document scanat direct pe smartphone si tiparirea de documente direct de pe echipamente mobile de calcul.

Brother aduce constant imbunatatiri aplicatiei iPrint & Scan, fiind compatibila in acest moment cu sistemele de operare iOS, Android si Windows Phone 7.

iPrint & Scan functioneaza cu toate multifunctionalele si imprimantele laser ce detin port Ethernet sau modul wireless.

Brother-logo

Cele mai citite