Eroare
 • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
  The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
 • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Epson anunță suportul pentru Android Printing

Epson anunță suportul pentru Android Printing, platforma nativă de printare, care a debutat pe Android KitKat (versiunea 4.4). Prin intermediul Android Printing, utilizatorii de dispozitive mobile pot imprima documente, fotografii, pagini web şi email-uri, fără să fie necesară folosirea unei aplicaţii dedicate.

Peste 100 de modele de imprimante şi multifuncţionale Epson, echipate cu tehnologia Epson-Connect, au suport nativ pe cele mai noi tablete şi smartphone-uri Android, de la producători precum Google, HTC şi Samsung.

epson logo

"Suntem mândri să oferim suport pentru noua tehnologia Android Printing lansată odată cu versiunea KitKat", a declarat Kevin Toes din cadrul Epson Europe. "Este o îmbunătăţire majoră de care se vor bucura atât utilizatorii Android, cât şi dezvoltorii care lucrează cu această platformă. De acum, dispozitivele care rulează KitKat vor putea printa pe imprimantele Epson atât prin intermediul aplicaţiilor Google preinstalate, cât şi din aplicaţiile noi aflate încă în dezvoltare. Acest lucru se traduce prin uşurarea printării mobile de pe noua generaţie de dispozitive Android."

Android Printing permite utilizatorilor să printeze fără a fi necesară instalarea unei aplicaţii dedicate. Utilizatorii se pot conecta direct la imprimantele disponibile, pot schimba dimensiunea hârtiei, pot alege paginile pe care vor să le imprime şi pot să tipărească aproape orice document, imagine sau fişier.

După descărcarea aplicaţiei gratuite Epson Print Enabler, utilizatorii pot printa email-uri, fotografii, conţinut web sau documente, pe orice model de imprimantă Epson compatibilă, folosind o serie de aplicaţii Google Play precum Chrome, Drive, Gallery, Gmail, Photos şi Quickoffice.

Xerox a lansat, în România, presa Versant 2100

Xerox a lansat, în România, presa Versant 2100, care tipăreşte o paletă largă de aplicaţii pentru arta grafică, într-o piaţă a marketingului digital, unde aceste aplicaţii tipărite continuă să fie atractive.

Cu o viteză de 100 de pagini pe minut – potrivită pentru orice mediu de producţie – presa îmbină viteza, calitatea superioară a imaginii şi capabilităţile de automatizare pentru a crea aplicaţii color personalizate, broşuri, fotografii şi alte produse complexe.

Presa automatizează controlul culorii, asigurând culori dinamice într-un timp mai scurt şi cu mai puţine pierderi, cu ajutorul sistemului inovator Full Width Array, integrat. De asemenea, menţine registrul de culoare de la pagină la pagină pe întreg procesul de tipărire, folosind tehnologia Production Accurate Registration.

Xerox Versant 2100

Caracteristici Versant 2100:

 1. Imprimă nuanţe fine, imagini clare, grafice şi texte cu ajutorul noului Ultra HD Resolution – primul din industrie. Aplicaţiile sunt procesate la o rezoluţie de 1200 x 1200 dpi şi până la 10 biţi – ceea ce reprezintă cu 300% mai mulţi pixeli şi precizie a culorii decât standardul de 600 x 600.
 2. Asigură imagini dinamice, cu un grad scăzut de luciu şi foloseşte toner EA, oferind aceeaşi consistenţă a culorii pe parcursul imprimării.
 3. Are trei opţiuni de tip controller - Xerox EX şi EX-P 2100 Print Server, susţinute de Fiery, şi Xerox FreeFlow Print Server, care le permit utilizatorilor să adapteze presa la propriile nevoi de producţie.
 4. Acceptă o gamă largă de suporturi de imprimare, precum polyester şi vinyl magnetic.
 • Cu ajutorul presei Xerox Versant 2100, furnizorii de servicii de imprimare au posibilitatea de a-şi creşte gama de aplicaţii realizate pentru clienţi, folosind numeroasele opţiuni pentru fluxurile de lucru. De exemplu, cu Xerox FreeFlow Core, aceştia pot automatiza etape complexe de pregătire a materialelor pentru tipar, iar cu XMPie StoreFlow pot crea portaluri de servicii web-to-print.

Cu Xerox Stock Library Manager, centrele de imprimare pot simplifica managementul stocurilor de hârtie, adăugând uşor unele noi sau folosind stocuri aprobate preinstalate.

Océ ColorWave 900 micşorează semnificativ diferenţele dintre sistemele digitale inkjet şi tehnologia tradiţională offset

Canon Europe, ridică producţia de mare viteză la un nou nivel pe segmentul formatelor mari, odată cu lansarea modelului Océ ColorWave 900. Vizitatorii standului Canon la FESPA 2013, Londra, vor fi primii care vor putea vedea noul model.

Deşi a pornit ca un produs-concept, "Project Velocity" – prezentat pentru prima dată la Drupa 2012 – Océ ColorWave 900 micşorează semnificativ diferenţele dintre sistemele digitale inkjet şi tehnologia tradiţională offset. Proiectată pentru domenii precum GA, CAD şi GIS, aceasta oferă o serie importantă de beneficii: productivitate, flux de lucru de top şi costuri de mentenanţă scăzute, plus flexibilitate sporită pentru lucrări rapide şi personalizate.

Cu ajutorul tehnologiei inkjet Memjet, Océ ColorWave 900 oferă o viteză de imprimare brută de peste 1.100 metri pătraţi pe oră şi poate imprima înălţimea echivalentă a Turnului Eiffel în doar o jumătate de oră. Eliberând 3,4 miliarde de picături de 1,2 picolitri de cerneală pe secundă, maşina produce materiale cu rezoluţii de 1600x1600 dpi.

Oce ColorWave 900

Cu o lăţime de 42" (106,7 cm), Océ ColorWave 900 încorporează şase role de suport tipografic a căror utilitate a fost demonstrată de echipamentele Océ ColorWave 600/650, oferind astfel o capacitate totală impresionantă, de 1200 de metri (200 de metri per rolă). Imprimatul este tăiat şi livrat – uscat şi gata pentru folosire – într-o unitate de stivurire de mare capacitate, ce beneficiază de două tăvi de livrare şi descărcare simultane, pentru a maximiza timpul de lucru şi pentru a creşte productivitatea.

Managementul de culoare flexibil şi software-ul pentru un flux de lucru profesional sunt disponibile atât prin controllerul Océ PowerM©, cât şi prin software-ul de imprimare ONYX Thrive™. De asemenea, cu o interfaţă intuitivă pe ecran tactil, se îmbunătăţeşte utilizarea şi se simplifică sarcinile de rutină, economisind timp şi reducând greşelile.

Ideală pentru o gamă largă de aplicaţii, precum point-of-sale (POS), expoziţii şi materiale pentru târguri, semnalistică pentru podele sau case de marcat, desene tehnice şi hărţi, Océ ColorWave 900 este o propunere atractivă pentru cei care se află în căutarea unei imprimante de format mare. De asemenea, echipamentul este potrivit pentru aceia care doresc să crească semnificativ volumele, dar şi pentru persoanele care îşi doresc o imprimantă comercială puternică şi economică sau îşi propun să exploreze noi canale de creştere a veniturilor.

Epson UltraChrome DS, o cerneală pe bază de apă dezvoltată special pentru obţinerea de imagini vii

Epson va demonstra fiabilitatea şi productivitatea sporită a noilor imprimante wide-format cu jet de cerneală din seria SureColor în cadrul FESPA 2013 (25-29 iunie, ExCel, Londra). Standul Epson (G40S) îşi aşteaptă vizitatorii cu o serie de soluţii destinate producţiei de materiale de tip POS şi de semnalistică, respectiv imprimarea prin sublimare pentru producerea de articole sportive, de obiecte promoţionale, de gadget-uri şi de aplicaţii de design interior, printate pe o gamă largă de suporturi de imprimare.

În ultimele 18 luni Epson a lansat opt noi imprimante inkjet large format din seria SureColor, proiectate pentru a oferi cea mai bună calitate, productivitate şi flexibilitate maximă, în condiţiile unor costuri de exploatare reduse. Aceste imprimante vor fi expuse împreună pentru prima dată în cadrul evenimentului FESPA din Londra. Printre modelele care vor fi prezentate se numără trei imprimante SureColor SC-S wide format de 64 inci, imprimanta de 44 inci SureColor SC-T şi două imprimante care folosesc tehnologia de sublimare SureColor SC-F (de 44 şi 64 inci).

Epson-SureColor-SC-S70610

"Imprimantele SureColor combină precizia tehnologiei de printare cu jet de cerneală de la Epson cu cea mai nouă generaţie de cerneluri UltraChrome pentru a oferi sectorului printării profesionale fiabilitate şi funcţionalitate pentru o varietate de aplicaţii, la cele mai accesibile costuri" a declarat Duncan Ferguson, Manager Pro-Graphics şi New Business Development în cadrul Epson Europe. "Prezentăm în premieră la FESPA o gamă largă de echipamente de imprimare şi de aplicaţii ale acestora pentru a atrage atenţia prestatorilor de servicii de printare asupra potenţialului comercial pe care îl oferăprodusele Epson."

Pentru a demonstra flexibilitatea imprimantelor SureColor SC-F6000 şi SureColor SC- F7000 Epson va expune la standul său, din cadrul târgului, articole sportive, obiecte promoţionale, gadget-uri şi accesorii pentru decoraţiuni interioare, personalizate prin tipărire. Acestea sunt primele modele de imprimante Epson bazate pe tehnologia de sublimare şi primele modele de pe piaţă ale căror componente sunt integral proiectate şi produse de aceeaşi companie. Rezultatul este optimizarea calităţii, a performanţei (o viteză de producţie de peste 50 m²/ oră) şi a fiabilităţii cu scopul obţinerii celei mai mari profitabilităţi. Imprimantele folosesc Epson UltraChrome DS, o cerneală pe bază de apă dezvoltată special pentru obţinerea de imagini vii, cu negru intens, cu degrade-uri fine şi contururi clare.

Tehnologia de sublimare este ideală pentru trasferul de imagini realizate la calitate foto pe o serie de suprafeţe acoperite cu poliester pe care imprimarea directă este deosebit de dificilă: aluminiu, oţel, plastic, MDF, plăci ceramice etc. Beneficiul firmelor care oferă servicii de printare constă în extinderea gamei de produse oferite prin noi soluţii creative, cu valoare adăugată.

Vizitatorii vor putea vedea o varietate impresionantă de printuri de mare impact pentru semnalistică, POS şi decoraţiuni interioare realizate la standul Epson cu cele trei modele de imprimante SureColor SC-S de 64 de inci. Imprimantele cu 4 până la 10 culori (inclusiv alb şi metalic) vor fi folosite pentru a demonstra costurile mici de imprimare şi viteza de printare pe o varietate de medii, de la vinil la folie pentru vitrine sau materiale reciclate. Modelul de 44 inci cu 4 culori, SureColor SC-T7000, care foloseşte cerneală UltraChrome XD este ideal pentru domeniile în care viteza şi costurile reduse reprezintă cei mai importanţi factori, precum aplicaţiile de tip CAD, GIS, personalizarea de bannere sau semnalistica indoor. Cea mai rapidă imprimantă din clasa ei, aceasta foloseşte software-ul "PRESTIGE pentru Epson" care o face ideală pentru a putea produce rapid materiale de promovare destinate unor promoţii pe perioade limitate, datorită varietăţii de layout-uri predefinite , inclusiv design grafic pentru aplicaţii de modă, de retail, de voiaj etc.

Epson va prezenta la FESPA şi noul Display Trans Media Kit – o alternativă inkjet la tradiţionalele halogenuri de argint sau produsele backlit Duratrans®. Dezvoltat în colaborare cu ILFORD pentru utilizarea cu imprimanta Epson Stylus Pro 11880, Display Trans Media este creat pentru aplicaţii de tip backlit de cea mai bună calitate, întrucât reproduce în mod realistculorii pielii şi oferă nuanţe de negru intense.

Konica Minolta prezintă noi multifuncționale color din seria bizhub

Noile echipamente multifuncționale Konica Minolta bizhub C224e, C284e, C364e, C454e și C554e prezintă funcții îmbunătățite. Acestea sunt acum mai intuitive, mai ușor de operat, includ funcții inteligente noi și prezintă mai multe posibilități de personalizare, în funcție de cerințele individuale ale utilizatorilor. Astfel, aceste echipamente sunt ideale pentru grupuri de lucru și departamente medii și mari.

Noile multifuncționale beneficiază de operare multi-touch extrem de intuitivă, similară cu cea a unui smartphone sau a unei tablete. Astfel, utilizatorii nu sunt nevoiți să studieze foarte mult modul de operare al echipamentului întrucât le este familiar, sunt mai productivi și se simt mai confortabil în mediul profesional. Un alt avantaj este dat de posibilitățile de personalizare a ecranului, care le permit utilizatorilor să aibă acces rapid și ușor la toate funcțiile de care au nevoie. Se pot crea panouri care să conțină numai funcțiile cele mai des folosite, selectate dintr-o listă cuprinzătoare. Prin intermediul acestora, utilizatorii accesează rapid echipamentul, fără să fie nevoiți să navigheze prin tot meniul.

Konica-Minolta-bizhub-C554e

Există, de asemenea, o serie de funcționalități noi. De exemplu, noua funcție îmbunătățită de scanare permite convertirea materialelor în documente Word sau Excel. Această funcție este solicitată intens de clienți, reușind să le ușureaze munca și să le reducă timpul pe care l-ar pierde introducând manual documentele scanate în diverse aplicații.

Cu bizhub C454e și C554e pot fi realizate intern materiale tipărite până acum la furnizori externi, echipamentele suportând multe tipuri de hârtie și oferind o calitate foarte bună a imprimării și opțiuni versatile de finisare.

Datorită îmbunătățirilor hardware, noile multifuncționale color de la Konica Minolta folosesc mai puțină energie, ceea ce implică atât reducerea amprentei de carbon, cât și reducerea costurilor.

Noile multifuncţionale Canon i-SENSYS se integrează perfect în mediul de birou

Canon a actualizat gama de multifuncţionale laser color compacte, de înaltă performanţă, i-SENSYS, odată cu lansarea celor două noi serii, MF8200 şi MF8500. Oferind o calitate excepţională şi funcţii pentru conectivitate, cele cinci noi echipamente compacte laser vin în ajutorul companiilor mici prin fluxul de lucru rapid şi un plus de flexibilitate.

Proiectate pentru a fi folosite, în comun, foarte uşor, noile multifuncţionale i-SENSYS se integrează perfect în mediul de birou. Ambele serii au ca standard funcţii de conectivitate, ce permit utilizatorilor să imprime cu uşurinţă, atât de pe terminale mobile, cât şi de pe alte echipamente conectate la internet, folosind aplicaţia Canon Mobile Printing , Apple AirPrint sau Google Cloud Print. I-SENSYS MF8280Cw şi MF8580Cdw dispun şi de funcţii Wi-Fi, ceea ce permite companiilor să imprime wireless simplu şi rapid din orice colţ al biroului.

Canon-i-SENSYS-MF8580Cdw

Noile imprimante i-SENSYS dispun, de asemenea, de o varietate de funcţii, ce permit îmbunătăţirea fluxului de lucru şi economisirea timpului. Funcţia SEND, de pe echipamentele seriei i-SENSYS MF8500, oferă utilizatorilor posibilitatea de a scana documente şi de a le trimite direct către adresa de mail sau într-un folder din reţea. Amebele serii i-SENSYS permit scanarea şi salvarea, dar şi imprimarea documentelor pe şi de pe stick-uri USB, pentru utilitate sporită.

Productivitatea utilizatorilor creşte prin folosirea seriei i-SENSYS MF8500, cu ajutorul Duplex Automatic Document Feeder pentru 50 de file, cu o capacitate maximă de până la 550 de file şi imprimare rapidă pe ambele feţe, pentru a economisi hârtie şi pentru a reduce impactul negativ asupra mediului.
Mai mult, noile echipamente accelerează fluxul de lucru. Utilizatorii pot configura tastele One-Touch pentru funcţiile cele mai folosite, iar tehnologia Quick First-Print reduce timpul de imprimare a primei pagini atunci când multifuncţionala este în modul stand-by.

Noua serie i-SENSYS MF8500 dispune, totodată, şi de funcţii de securitate, ce permit utilizatorilor să lucreze într-un mediu protejat, fără costuri suplimentare. Cu ajutorul funcţiei Canon Secure Print, documentele sunt imprimate doar dacă utilizatorul introduce parola corectă, păstrând documentele companiei în siguranţă.

Noile echipamente i-SENSYS vor fi disponibile începând cu 15 mai 2013.


i-SENSYS seria MF8200 (MF8230Cn, MF8280Cw) - caracteristici principale
• Imprimare, copiere, scanare şi fax color prin intermediul reţelei
• Compatibilă cu reţeaua internă şi Wi-Fi
• Apple AirPrint şi Google Cloud Print
• Imprimare monocrom şi color 14ppm
• Taste rapide pentru scanare uşoară şi copiere ecologică
• Display LCD color, cu şapte linii de afişare
• Scanare în reţea şi compatibilitate cu memorii USB
• Eficienţă energetică – cel mai bun rating TEC (Total Energy Consumtion) pentru un consum de doar 0,4kWh/săptămână

i-SENSYS seria MF8500 (MF8540Cdn, MF8550Cdn, MF8580Cdw) - caracteristici principale
• Imprimare, copiere, scanare şi fax color auto-duplex prin intermediul reţelei
• Compatibilă cu reţeaua internă şi Wi-Fi şi suport PCL 5c/6
• Apple AirPrint şi Google Cloud Print
• Imprimare monocrom şi color 20ppm
• Taste rapide pentru scanare uşoară, copiere ecologică şi imprimare securizată
• Display LCD color, cu şapte linii de afişare
• Scanare în reţea, folder de reţea şi compatibilitate cu memorii USB
• Eficienţă energetică – cel mai bun rating TEC (Total Energy Consumtion) pentru un consum de doar 0,9kWh/săptămână

Epson aniversează 20 de ani de la lansarea tehnologiei Micro Piezo

Epson aniversează 20 de ani de la lansarea tehnologiei Micro Piezo, care se regăsește în toate imprimantele produse de brand, de la cele foto compacte până la cele industriale. Experiența acumulată de-a lungul anilor a permis companiei Epson să dezvolte o tehnologie extrem de precisă, care asigură același nivel înalt de calitate, la fiecare printare.

Epson a dezvoltat tehnologia de printare Micro Piezo, ca alternativă la tehnologia tradițională Bubble Jet, pentru listarea cu cerneală. Diferențele sunt în metoda de imprimare a cernelurilor pe suprafața destinaţie. În cazul tehnologiei Bubble Jet, fiecare duză a capului de printare are un element de încălzire. Sub influența unui impuls electric, acesta se încălzește și provoacă un fenomen de "fierbere" a cernelii din canal. Ca urmare, se formează o bulă de aer, care se extinde și provoacă eliminarea unei picături de cerneală. Când elementul de încălzire se răcește din nou, bula de aer se resoarbe, existând posibilitatea ca cerneala în exces să se usuce pe capul de imprimare.

Bazat pe fenomenul de piezoelectricitate, tehnologia Micro Piezo folosește duze de cerneală confecționate din ceramică. Sub influența unui impuls electric, elementul ceramic piezo se deformează, creând astfel presiunea necesară propulsării unei picături de cerneală prin duza capului de imprimare. În funcție de voltajul impulsului electric, picăturile de cerneală au mărimi diferite, putând ajunge până la 1,5 picolitri. În același timp – la revenirea în forma inițială, componenta de ceramică piezo creează o presiune absorbantă, care atrage în interiorul duzei eventualele resturi de cerneală. Astfel se obține un control precis al picăturilor de cerneală, o viteză de printare crescută și o fiabilitate sporită (neexistând cerneală în exces care să se usuce pe capul de printare).

Avantajele cheie ale capului de printare Micro Piezo:


1. Varietatea cernelii
Datorită principiului de funcționare, care nu necesită încălzirea cernelii, capetele de printare Micro Piezo pot fi folosite în combinație cu mai multe tipuri de cerneală. Două exemple sunt cernelurile Epson pe bază de pigment, ideale pentru utilizatorii care doresc printuri rapide, clare și care să dureze, și cernelurile pe bază de solvent, potrivite pentru afișe expuse în aer liber.

2. Durabilitate sporită
Capetele de printare Micro Piezo sunt deosebit de rezistente, datorită principiului de funcționare, care nu implică generarea de căldură. Fiind deosebit de fiabilă, tehnologia poate fi folosită nu doar în segmentul consumer, ci și în domeniul industrial.

3. Calitate sporită a imaginii
Tehnologia Multi Size Dot Technology (MSDT), propietară Epson, asigură un control exact al picăturii de cerneală propulsate de capul de imprimare. Picăturile de doar 1.5 picolitri (0.000000000001 litri) fac posibilă tipărirea unor imagini vii, cu nuanțe perfecte, lipsite de granulație. Capul de printare, construit din ceramică piezoelectrică, previne deformarea picăturilor de cerneală, garantând că fiecare picătură va fi perfect rotundă și va fi amplasată pe hârtie cu precizie maximă.

4. Viteză sporită
Datorită tehnologiei MSDT, imprimantele Epson pot printa deosebit de repede, menținând un control extrem de precis: până la 40.000 de picături de cerneală pe secundă.

epson logo

 

Cele mai citite

Error: No articles to display