ASUS a prezentat in Romania noua serie de portabile N6

ASUS a prezentat in Romania noua serie de portabile N6, reunind cele mai puternice notebookuri multimedia ale momentului. Motorizate de procesoare Intel quad-core de cea mai noua generatie, pe platforma Intel Chief River si avand placi video avansate, modelele N56 si N76 se evidentiaza prin designul exclusivist si facilitatile audio premium.

Design complet nou

Gama ASUS N6 duce designul la perfectiune, afisandu-se cu carcase din aliaj metalic, atent finisate. Logo-ul ASUS de pe clapa laptopului este iluminat discret, la fel ca si butonul de pornire. Laptopul N56 este subtire, avand o grosime de doar 32 mm, in conditiile in care integreaza un processor quad-core, placa video performanta, camere mari de rezonanta si o unitate Blu-ray. Porturile sunt aliniate cu precizie pentru a crea o vedere laterala placuta. Laptopurile vin cu tastaturi iluminate (optionale).

Asus-N56

Grilele difuzoarelor imita vizual undele sonore, fiind obtinute printr-un procedeu minutios ce implica gravare, stantare, hidroliza si finisare cu laser. Frumusetea este insotita de durabilitate. Laptopurile N6 folosesc balamale turnate din aliaj de zinc, marind calitatea si rezistenta cu pana la 150% fata de notebook-urile clasice.

Sunet impecabil

Noile portabile redau un sunet plin si puternic gratie tehnologiilor audio SonicMaster Premium si Bang & Olufsen ICEpower, mostenite si imbunatatite de la celebrul NX90. Laptopurile N6 vin la pachet cu cate un sub-woofer extern SonicMaster. Acesta ofera un bas cu o octava mai jos si volum mai puternic decat alte notebook-uri.

Difuzoarele interne au incinte acustice mari, de la 30cc la 70cc. Totodata, amplificatorul audio este unul puternic, de 11W, oferind sunetul la volum crescut fara distorsiuni. Laptopurile sunt livrate cu software-ul MaxxAudio 3, laureat Technical Grammy 2011 - una din cele mai bune solutii de procesare audio din industrie. MaxxAudio 3 prelucreaza profesional sunetul pentru imbunatatirea vocii, a efectului surround si a basului.

Experienta multimedia completa

Noua serie vine cu ecrane mate luminoase (300 cd/m2), cu unghiuri largi de vizualizare (150 orizontal/120 vertical), fara reflexii. Spectrul cromatic redat este mult mai larg comparativ cu modelele competitoare pe acelasi segment. Dintr-un unghi de 70°, seria N reda imagini fara modificari de culoare sau probleme de reflexie. Prin tehnologia EWV, utilizatorii pot vedea aceleasi culori din aproape orice unghi. Rezolutiile pot diferi de la un model la altul, pornind de la HD, HD+ pana la FullHD.

Comunicarea vizuala este facilitata de un webcam HD cu un senzor cu sensibilitate ridicata. În timpul apelurilor video, camera preia 30 de cadre pe secunda, oferind fluiditate.

Specificatii tehnice de top

Cele mai dotate modele N6 dispun de hard diskuri de 1TB cu 7200rpm si o capacitate RAM de 16GB DDR3. Toate porturile USB sunt de generatie 3.0. Utilizatorii isi pot incarca gadgeturile USB, chiar si atunci cand laptopul este inchis, prin USB charger+.

Laptopurile N6 vin cu acumulatori de mare capacitate (56Wh) cu 6 celule. Sistemele pot reporni din standby in doar 2 secunde, prin functia InstantOn.

Cele mai citite