Enermax prezinta noua generatie de surse NAXN

Producatorul taiwanez a dezvaluit recent a doua generatie a seriei sale de surse de alimentare NAXN. Intentionata ca gama entry-level, sursele NAXN pun accent pe stabilitate si pret scazut, aceasta filosofie de design fiind valabila pentru oricare dintre cele doua linii de modele.

presspic naxnbasic

Prima dintre ele, NAXN Basic, este destinata pentru profesionistii ansamblarii de calculatoare. Echipata cu componente de buna calitate si cu sisteme avansate de protectie a circuitelor, NAXN Basic asigura o perioada lunga si stabila de utilizare. Sursa foloseste designul obisnuit enermax cu circuite multiple. Doua circuite de 12V asigura un voltaj stabil componentelor PC-ului.
Ca parte a noii generatii, Enermax a adaugat un nou model de 500 W (ENP500AGT) seriei NAXN Basic, pe langa modelele deja existente de 350 si 450 W. Pretul recomandat pentru noul model este de 49.90 Euro inclusiv TVA. Acesta va fi disponibil la mijlocul lunii Mai, 2012.

presspic naxn82

A doua linie de modele din gama NAXN, si anume 82+, se adreseaza gamerilor. Aceasta include un numar de modele, atat modulare, cat si nemodulare, intre 450 si 850 W. Acestea sunt construite cu pana la 4 circuite stabile de 12V, precum si o varietate de conectori, pentru configuratiile cele mai recente de hardware.
Modelele in gama superioara de putere sunt dotate cu cel putin doua conectoare PCI-E de 6+2 pini, pentru placile grafice high-end.

Enermax a decis sa echipeze NAXN 82+ cu o serie de tehnologii de obicei rezervate gamei de varf a surselor sale, precum Revolution87+ sau Platimax. Functia HeatGuard mentine functionarea ventilatorului dupa inchiderea sursei, pentru a risipi caldura ramasa, iar viteza ventilatorului poate fi la randul ei controlata.

Sursele se conformeaza standardului 80 Plus Bronze, si au o eficienta maxima de 88% la 230 V.

Ca parte a noii generatii, Enermax include modele non-modulare de 450, 550 si 650 W respectiv, pentru a complementa modelele modulare de 750 si 850 W deja existente. Aceste trei noi modele vor inlocui vechile surse NAXN 80+.
Pretul recomandat este de 69.90 inclusiv TVA pentru ENP450AWT-B, 79.90 inclusiv TVA pentru ENP550AWT-B, si 89.90 Euro inclusiv TVA pentru ENP650AWT-B.

Noile modele sunt deja pe piata.

Cele mai citite