Corsair isi imbunatateste seria GS de surse

GS800 PSU sideview white

Binecunoscutul producator Corsair a anuntat pe 15 mai o serie de imbunatatiri semnificative asupra seriei GS de surse pentru calculatoare pe cae acestia o produc. Compania sustine ca noul design va imbunatati eficienta energetica, permitand astfel seriei GS sa obtina certificarea 80 PLUS® Bronze, si va introduce un nou mod de operatiune fara ventilator la incarcare electrica mica.

Numele, si implicit valorile in watti, ale noilor modele astfel imbunatatite sunt GS600, GS700, si GS800 respectiv.

Noile surse vor putea fi personalizate vizual prin lumini LED, a caror culoare poate fi schimbata de utlizator intre rosu, alb si albastru, sau pot fi dezactivate. In plus, exista posibilitatea de a cumpara inele cu insertii de culoare de la Corsair pentru a personaliza mai departe aspectul surselor.

GS PSU topview red

Noile modele din seria Corsair GS beneficiaza de o arhitectura electrica imbunatatita, multumita careia se conforma standardului 80 Plus Bronze. Programul de certificare 80 Plus a fost creat de companiile de electricitate si IT pentru a incuraja dezvoltarea si adoptarea unor surse cat mai eficiente energetic pentru calculatoare personale si servere. Nivelul Bronze al certificarii semnifica o eficienta a consumului de circa 85% in conditii de utilizare medii.

Sursele noi Corsair GS sunt deja disponibile, si sunt livrate cu o garantie de 3 ani.

Cele mai citite