Lenovo ThinkCentre M62z - noul desktop pentru Windows 8

Lenovo a anuntat lansarea noului ThinkCentre M62z, un PC de birou all-in-one (AIO) de 19 inci, creat pentru nevoile clientilor din administratie, sistemul educational si corporatii. Echipat cu procesoare Intel® Core™ de pana la a treia generatie si cu tehnologia Lenovo Enhanced Experience 3.0, care reduce timpul de pornire, acest calculator aduce puterea care le permite profesionistilor sa fie si mai productivi, la un pret accesibil. Cu designul sau subtire, ThinkCentre M62z economiseste pana la 65 % din spatiul biroului, comparativ cu traditionalele computere si monitoare de birou, si ofera mai multe optiuni de suspendare, ceea ce ii ofera suficienta flexibilitate pentru orice spatiu de lucru.

Pregatit pentru noul sistem de operare Windows 8, ThinkCentre M62z ofera o puternica si productiva experienta de lucru, cu optiuni de echipare care ajung pana la a treia generatie de procesoare Intel® Core™ i7. Noul calculator AIO vine cu grafica integrata Intel HD, cu sase porturi USB si stocare HDD de pana la 1TB, pentru o productivitate mai mare. Adaptorul pentru monitor USB-to-DVI permite adaugarea cu usurinta a mai multor monitoare de inalta rezolutie la spatiul de lucru.

Lenovo-ThinkCentre-M62z

Cu ajutorul tehnologiei Lenovo's Enhanced Experience 3.0 (EE3), noul M62z are un timp de pornire mai mic de 23 de secunde, ceea ce le permite utilizatorilor sa isi inceapa mai repede lucrul.

Experienta de lucru optimizata

Designul noului ThinkCentre M62z ofera mai multe optiuni de asezare sau suspendare, pentru a se adapta diverselor spatii de lucru, de la birouri si sali de conferinta pana la medii de lucru colaborational. Cu ajutorul sistemului de suspendare VESA, utilizatorii pot monta noul AIO pe un perete sau pe un suport suspendat pentru a economisi spatiul util de pe birou, sau pot folosi un stand optional pentru monitoare, pentru proiectele in care detaliile vizuale sunt esentiale.
Noul M62z ofera o varietate optiuni care le permit utilizatorilor sa isi personalizeze calculatorul in functie de preferintele si nevoile lor. Aceste optiuni includ tastatura wireless, cu cititor de amprenta sau smartcard, hard disk USB portabil si mouse cu laser.

Lenovo-ThinkCentre-M62z-interfete

Calculatorul ThinkCentre M62z demonstreaza sustinerea pe care Lenovo o dedica eficientei energetice, cu ajutorul unor caracteristici precum detectarea in timp real a consumului de curent electric, astfel incat utilizatorii sa stie cu exactitate cata energie consuma. Noul PC respecta standardele EuP 2013 si detine certificarile Energy Wise, EnergyStar® 5 si GreenGuard.

Pret si disponibilitate

Calculatorul de birou ThinkCentre M62z all-in-one (AIO) este disponibil in Romania, din luna august, prin partenerii de business ai Lenovo si la www.lenovo.com. Pretul porneste de la 1600 RON.

Cele mai citite