Lenovo prezinta X1 Carbon impreuna cu noul Ultrabook ThinkPad T430u

Lenovo anunta lansarea pe piata din Romania a noului ThinkPad X1 Carbon, cel mai performant Ultrabook™ din gama ThinkPad. Prin lansarea acestui exceptional laptop de business, compania celebreaza 20 de ani de inovatie ThinkPad. Construit din fibra de carbon, X1 Carbon este cel mai usor Ultrabook 14 inci din lume si este creat pentru cei care cauta cele mai ridicate niveluri de mobilitate, performanta, divertisment si design. Lenovo prezinta X1 Carbon impreuna cu noul Ultrabook™ ThinkPad T430u.

"ThinkPad a devenit in timp un brand unic, care in cei 20 de ani de evolutie a creat loialitate si pasiune in randul utilizatorilor sai, prin inovatii continue in tehnologie si design," a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova. „Noul X1 Carbon este cel mai performant model ThinkPad din acest moment, iar cei 20 de ani de inovatie sunt perfect reprezentati de acest laptop care duce mai departe limitele ingineriei de varf si ale rafinamentului. Este un laptop extrem de usor, extrem de subtire si extrem de performant, dedicat profesionistilor," a declarat Aurel Netin.

Lenovo-X1-Carbon

 

Ultrabook si inca ceva

ThinkPad X1 Carbon cantareste 1.35 kg si este echipat cu un monitor de 14 inci de inalta rezolutie, incastrat intr-un design specific laptopurilor de 13 inci. Incredibil de usor datorita constructiei din fibra de carbon, X1 Carbon pastreaza cunoscuta durabilitate ThinkPad, practic in orice mediu. ThinkPad X1 Carbon functioneaza cu baterii care ii asigura o autonomie de opt ore si cel mai bun timp de reincarcare din industrie, datorita tehnologiei Lenovo RapidCharge. Cu ajutorul adaptorului integrat 3G optional si tehnologiei hotspot, utilizatorii pot ramane conectati practic oriunde si oricand.

In ciuda designului subtire, ThinkPad X1 Carbon ofera o experienta intensa de utilizare, cu ajutorul tastaturii iluminate din interior, care confirma reputatia pe care ThinkPad si-a creat-o prin comfort si acuratete. X1 Carbon include si un touchpad din sticla sensibil la gesturi multiple, o camera video HD care urmareste trasaturile faciale, microfoane dual array si difuzoare standard Dolby pentru o claritate perfecta a sunetului.

Pregatit pentru afaceri cu ajutorul tehnologiei Intel® vPro, ThinkPad X1 Carbon este unul din primele modele Ultrabook care ofera o adevarata securitate la nivel corporatist. Pentru extinderea capabilitatilor sale si pentru a evita neplacerea generata de cabluri, utilizatorii pot andoca X1 Carbon prin intermediul noului USB3 Dock. Mai mult, Lenovo ofera p varietate de pachete se Service si Suport, precum garantii extinse sau protectie la defectiunile produse accidental.

X1 Carbon, pe scurt

• Carcasa din fibra de carbon - la fel de rezistenta precum aluminiul, dar la o treime din greutatea acestuia
• Revenire din modul Hibernate de aproape patru ori mai repede decat alte laptouri
• Tehnologie Lenovo RapidCharge, care asigura cinci ore de funtionare a bateriei dupa doar 35 de minute de incarcare
• Conferinte web mai eficiente, datorita camerei HD 720p, care urmareste trasaturile faciale, microfoanelor dual-array si tehnologiei de anulare a sunetelor tastaturii
• Cititor de amprente, encrpitare TPM si BIOS, pentru securitate imbunatatita
• Dolby® Home Theater™ v4 si grafica integrata Intel® HD 4000, pentru sunete si imagini profunde.
• Cea mai buna tastatura din segment, cu iluminare progresiva si touchpad din sticla sensibil la mai multe gesturi simultane.
• Porturi USB 3.0 SuperSpeed, USB 2.0, Mini DisplayPort cu canal audio si 4-in-1 SD Card reader.

 

ThinkPad T430u: Performanta pentru IMM-uri

Noul Ultrabook ThinkPad T430u sustine necesitatile actualelor companii mici si mijlocii. T430u le ofera profesionistilor acelasi design subtire si usor asigurat de modelele Ultrabook din gama consumer, fara a sacrifica performanta de nivel business. Configurabil cu o combinatie unica de placi grafice NVIDIA GeForce si stocare pana la 1 terabyte, T430u ofera capacitati grafice puternice si un volum masiv de stocare - caracteristici rar intalnite la computerele de tip Ultrabook. Cu o autonomie de peste sapte ore, ThinkPad T430u ofera libertatea unei zile intregi de lucru fara cabluri de alimentare. Deoarece multe companii mici nu au departamente IT dedicate, T430u este echipat cu Centrul de Solutii Lenovo pentru Companii Mici, care include Intel Small Business Advantage, oferind capabilitati hardware de a imbunatati productivitatea si securitatea datelor. Acest centru de diagnostic ajuta utilizatorii sa isi administreze copiile de siguranta, recuperarea datelor, parolele, conexiunile la internet, programele antivirus, setarile firewall si dispozitivele atasate.

 

 

 

Cele mai citite