Noile imprimante HP Designjet T120 si seria T520 ePrinter

HP lanseaza astazi primele solutii de imprimare entry-level, ce integreaza o conexiune la Internet, destinate in principal celor care lucreaza in arhitectura, inginerie si constructii (AIC), oferind astfel unui numar mai mare de utilizatori posibilitatea imprimarii in-house, in format mare.

Avand posibilitatea de a imprima in format mare de oriunde, cu ajutorul serviciilor cloud, noile imprimante HP Designjet T120 si seria T520 ePrinter le ofera profesionistilor, aflati sub presiunea timpului, solutii de imprimare simple si cu costuri reduse. Modelul compact de 24 inci HP Designjet T120 ePrinter este ideal pentru studenti si liber-profesionisti, in timp ce seria HP Designjet T520 ePrinter, de 24 si 36 inci, este destinata echipelor AIC mici, care au nevoie sa imprime rapid la calitate profesionala.

HP anunta, de asemenea, lansarea celei de-a doua generatii a serviciului web gratuit HP Designjet ePrint & Share dedicat profesionistilor AIC, serviciu care faciliteaza accesul la documente si imprimarea in format mare de pe tablete, smartphone-uri iOS sau Android, laptopuri sau chiar direct de pe ecranul ePrinter.

„Mediul economic actual a dus la cresterea numarului liber-profesionistilor si al studiourilor mici, la scurtarea timpilor de executie a proiectelor si a impus o mobilitate ridicata pentru cei care lucreaza in AIC, acestia petrecand acum peste 50 la suta din timpul de lucru in afara biroului," a afirmat Santiago Morera, vicepresedinte si director general al Large-format Printing Business, HP. „Portofoliul extins HP Designjet le ofera clientilor nostri posibilitatea de a ramane conectati indiferent de locul in care se afla si le permite celor care cumpara pentru prima data solutii de imprimare in format mare sa achizitioneze usor si la un pret accesibil echipamentul propriu necesar pentru a imprima intern toate materialele de care au nevoie."

HP-Designjet-T120

Cea mai mica imprimanta din clasa sa, cu o dimensiune de numai 38,9 inci (987 mm), HP Designjet T120 ePrinter combina avantajele a doua imprimante intr-o singura unitate datorita tavii integrate B+/A3 si rolei de alimentare frontale usor accesibile. Ecranul tactil intuitiv, color, simplifica imprimarea si utilizarea pentru cei care nu au experienta cu documentele in format mare. Cartusele HP asigura o imprimare de inalta calitate, in culori bogate si contururi precise, mergand pana la o grosime minima a liniei de 0,0016 inchi (0,04 mm).

Disponibile in variante de 24 inci sau de 36 inci, imprimantele HP Designjet T520 ePrinter asigura o capacitate de procesare crescuta, cu viteza si rezolutie duble fata de modelul precedent. Cu 1 GB RAM si tehnologie HP-GL/2, HP Designjet T520 ePrinter functioneaza la o viteza de pana la 35 de secunde pe pagina D/A1. Cartusele originale HP si capetele de imprimare cu durata lunga de viata produc linii precise, cu o grosime minima de pana la 0,0008 inchi (0,02 mm) si detalii clare, cu o rezolutie de pana la 2400 dots per inch (dpi), pentru rezultate rapide si la calitate profesionala.

HP Designjet T120 si T520 ePrinters sunt singurele imprimante in format mare care au integrata conectivitate Wi-Fi, permitandu-le astfel utilizatorilor sa le instaleze oriunde doresc. Previzualizarile realiste create de noul driver HP Designjet garanteaza rezultate precise de la prima incercare, economisind astfel timp si costuri la imprimarea prin calculator.

„Noua tehnologie de imprimare HP Designjet ne ofera certitudinea ca atunci cand trebuie sa executam la timp schite de inalta calitate pentru o intalnire, acest lucru este posibil, eliminand astfel o mare parte a stresului din timpul lucrului," a declarat Peter Zellner, director la ZELLNERPLUS, un client HP Designjet T520 ePrinter beta. „Acum, dupa ce am vazut cat de mult ne ajuta imprimanta HP Designjet T520 ePrinter in procesul zilnic de proiectare si executie, nu-mi mai pot imagina cum sa lucrez fara aceasta."

HP-T520

Portofoliul HP Designjet ePrinter le ofera utilizatorilor posibilitatea sa imprime in format mare de pe orice dispozitiv mobil prin HP Designjet ePrint & Share. Disponibila printr-un browser web de pe desktop, printr-o aplicatie mobila sau chiar de pe ecranul tactil al imprimantelor cu conexiune web HP Designjet, ultima versiune HP Designjet ePrint & Share ofera:

• posibilitatea de a transmite prin email proiecte pentru imprimare spre o imprimanta HP Designjet ePrinter. Utilizatorul nu trebuie decat sa ataseze unui email un fisier in format PDF sau in alt format de imprimare si sa-l trimita la adresa dedicata a imprimantei ePrinter.
• istoric online automat si sigur prin noul driver HP Designjet. Prin istoricul online al imprimarilor realizate, utilizatorul are acces la ultimele versiuni si posibilitatea de a mari si a reimprima o copie exacta prin numai cateva click-uri.
• partajarea usoara a fisierelor cu ajutorul unui hyperlink generat automat ce permite accesul catre orice fisier din istoricul imprimarilor.
• acces la toate site-urile FTP dintr-un singur loc. Utilizatorul poate accesa site-uri FTP multiple printr-o singura interfata si cu un singur login, facand astfel posibila vizualizarea si imprimarea fisierelor in orice moment si de oriunde.

Cele mai citite