Avertizare
  • JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: [ROOT]/images/teste/tablete/vonino-speedstar-s/interfata
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: [ROOT]/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Notificare
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images//teste/tablete/vonino-speedstar-s/interfata

Vonino SpeedStar S review - o tableta ieftina si buna

 

Prezentare

La vederea ambalajului iti faci o idee despre ce este inauntru. Cutia alba ofera chiar pe capac o poza a produsului si specificatiile tehnice.

Vonino-SpeedStar-S-cutie

Pe verso, cutia prezinta informatii despre ecranul IPS-PRO, procesorul dual-core, varianta de Android 4.1 instalata, dar si despre alte capabilitati ale tabletei, reunite intr-un tabel.

Vonino-SpeedStar-S-cutie-verso

Scoatem produsul si ii admiram estetica. Culoarea alba il face foarte elegant, iar designul este interesant si atragator. Ecranul de 7 inch este inconjurat de o margine de 1.3 cm.

Vonino-SpeedStar-S

Partea frontala nu are butoane, insa prezinta grila difuzorului si camera video de 2MP.

Pe partea dreapta exista 3 butoane: pornire/oprire, volum si Escape.

Vonino-SpeedStar-S-dreapta

Partea stanga ofera conectorul pentru alimentare si portul OTG, pentru conectarea unui modem 3G.

Vonino-SpeedStar-S-stanga

Partea inferioara prezinta slotul pentru card microSD si interfata audio, stereo, pentru casti/boxe.

Vonino-SpeedStar-S-jos

Partea superioara nu are nici o interfata.

Vonino-SpeedStar-S-sus

Intoarcem tableta si observam forma convexa a spatelui. La margine, grosimea este de 5mm, dar la mijloc ajunge la 11mm. Asadar spatele este usor arcuit.

Vonino-SpeedStar-S-verso

 

Culoarea argintie denota eleganta si stil,  iar textura aleasa de producator ii ofera tabletei o aderenta buna la mana utilizatorului. Metarialul de constructie este plastic.

Pentru legaturi externe, avem la dispozitie cateva protocoale de conectivitate, precum Wi-Fi 802.11b/g/n, BlueTooth 2.1 + EDR, dar si 3G, prin modem extern. Vonino a testat cu succes urmatoarele modem-uri 3G: ZTE  MF 110, Huawei E172, K3520 , E1750,  K3765,  E367, E353 , E261.

O prima observatie ar fi lipsa senzorului GPS, ceea ce mi se pare destul de ciudat. Ma gandesc ca acest fapt este sustinut de valoarea pretului, dar consider ca influenta ar fi fost insesizabila.

Apoi nu avem nici port HDMI, deci nu vom putea rula filmele pe un televizor.

 

« Prev
2/9 Next »

Cele mai citite