AOC i2757Fm review

 

Meniu

Inca odata avem de a face cu acelasi sistem OSD, crud de simplu, de la AOC. Acesta este controlat de 4 butoane touch. Surprinzator insa, spre deosebire de celelalte modele pe touch, aceste butoane par sa raspunda mult mai bine.

 

Luminance - contine setarile de baza pentru calibrarea monitorului: Contrast, stralucire, Gamma, precum si contrast dinamic sau ajustarea timpului de raspuns.

aoc I2757fm menu Luminance

Image Setup - ar fi fost al doilea meniu, in care inafara de alinierea pozitiei afisajului, ar mai fi fost niste setari foarte interesante, precum frecventa de tact a monitorului, sau fazarea acesteia fata de placa video, pentru a reduce interferenta moire. Din nefericire, si in mod straniu, in cazul unitatii noastre, pagina este inaccesibila, meniul sare peste ea.

aoc I2757fm Image setup

Color Setup - Permite ajustarea nuantelor de culoare ale monitorului. Experimentati cu setarea DCB (Dynamic Contrast Balance), poate face culorile mult mai vii.

 

aoc I2757fm color setup

 

Picture Boost - Poate imbunatati contrastul si luminozitatea unei zone partiale din ecran, a carei pozitie si marime sunt definibile.

 

aoc I2757fm Picture Boost

 

OSD Setup - Aici pot fi modificate limba, timpul de afisare, pozitia si transparenta meniului.

 

aoc I2757fm OSD setup

Extra - Alte diverse setari

aoc I2757fm extra

 

« Prev
3/10 Next »

Cele mai citite