AOC i2757Fm review

 

Prezentare

Monitorul i2757Fm de la AOC vine impreuna cu un alimentator, Cablu D-Sub, HDMI si un cablu audio. Din pacate monitorul nu dispune de un port DVI, asa ca daca doriti unul, va trebui sa faceti rost de un adaptor HDMI la DVI.

aoc I2757fm acesorii

 

 


La prima vedere, monitorul vine imbracat in aluminiul acela tipic celor de la AOC, glosat si foarte stralucitor. Marginea ecranului, de culoare neagra, este complet plata, de parca ar face parte din ecran in sine. De asemenea in marginea aceasta, pe stanga si dreapta, se afla integrate boxele audio.

 

aoc I2757fm butoane osd

 

 


Meniul OSD este operat de cele 4 butoane touch, din coltul din dreapta al monitorului. La dreapta de acestea se afla butonul de pornire si oprire al monitorului, impreuna cu ledul care indica starea de operare, albastru pentru pornit, portocaliu pentru standby. Trebuie sa mentionam ca cei de la AOC au reusit sa isi imbunatateasca interfetele touch de pe monitoare, aceasta fiind una dintre cele mai responsive de la ei, de pana acum.

 

aoc I2757fm side

 

 

 


Ecranul are un aspect ciudat privit din profil, dar se poate observa clar aspectul compact si subtire al constructiei in ansamblu. Din pacate sistemul de pridere al ecranului si standul in sine nu prea ofera multa mobilitate acestuia. El se poate doar inclina pe spate vreo 15 grade, in rest nu dispune de capacitatea de a se roti stanga sau dreapta.

aoc I2757fm side tilt

 

 

Conectorii din spate ai monitorului sunt aranjati simplu. Exista conectorul de alimentare , D-sub, audio si cele doua HDMI.

 

aoc I2757fm conectori

 

  

 

« Prev
2/10 Next »

Cele mai citite