Jabra Revo Wireless review - eleganţă şi perfecţiune

 

Funcţionalitate

Pentru a oferi o soluţie profesională completă, Jabra a construit şi o aplicaţie aferentă căştilor, numită Jabra Sound, compatibilă cu iOS şi Android.  Cu ajutorul acesteia, poţi rula muzica de pe echipament, poţi salva liste de melodii, dar cel mai interesant este faptul că ai la dispoziţie un egalizator de sunet, pe 7 benzi, care lucrează în timp real.

Jabra-Sound-App-playlist   Jabra-Sound-App-song   Jabra-Sound-App-settings   Jabra-Sound-App-profile   Jabra-Sound-App-eq

Rezultatul este o audiţie conformă cu dorinţa utilizatorului. În plus, este suportată tehnologia Dolby Digital Plus, pentru un sunet superb, în orice situaţie.

Difuzoarele sunt de tip Hi-Fi şi oferă un sunet realist, ajutate de procesorul de semnal digital (DSP), care optimizează vocea şi reduce zgomotul ambiental.

Tehnologia NFC permite conectarea rapidă a căştilor cu diverse echipamente compatibile, prin simpla apropiere a celor 2. Conexiunea se face prin Bluetooth, pe care Jabra a ridicat-o la nivelul 3.0. Totodată, comenzile de pe Revo ( volum, navigare printre melodii, etc) acţionează instantaneu asupra telefonului/tabletei, nemaifiind nevoie să deschideţi ecranul aparatului respectiv.

 

« Prev
3/5 Next »

Cele mai citite