Jabra Revo Wireless review - eleganţă şi perfecţiune

 

Prezentare

Jabra a creat un ambalaj transparent, prin care se poate vedea produsul. Părţile laterale ale cutiei oferă priveliştea detaliată a zonelor de control.

Jabra-Revo-Wireless-cutie

Pe verso, cutia prezintă conţinutul şi câteva caracteristici sumare.

Jabra-Revo-Wireless-cutie-verso

În ambalaj găsim căştile Revo Wireless şi o cutie cu accesoriile. Acestea conţin 2 cabluri - unul audio (1.2m), cu 2 interfeţe jack + butonul multifuncţional (răspuns/respins convorbirea, formarea ultimului număr, pornirea/pauza melodiei), şi unul USB - pentru încărcarea bateriilor interne.

Jabra-Revo-Wireless-accesorii

Pe lângă cabluri beneficiem şi de manualele de utilizare (foarte bine documentate) şi o husa protectivă pentru căşti.

Revo Wireless sunt foarte uşoare (240g) şi arată foarte elegant. Coloristica negru-gri-portocaliu este foarte bine echilibrată, astfel încât să denote o atracţie fatală.

Jabra-Revo-Wireless

Rama superioară este din aluminiu, pentru flexibilitate şi rezistenţă. Partea interioară este din cauciuc, pentru confortul utilizatorului. Pe ambele părţi laterale există câte o balama, pentru plierea căştilor.

Jabra-Revo-Wireless-pliat

De ramă sunt prinse, în ambele părţi, câte 2 braţe din aluminiu, terminate cu câte un cerc, pe diametrele cărora sunt prinse cupele. Acest ansamblu foloseşte drept sistem de reglaj pentru lungimea ramei.

Pentru confort, cupele sunt acoperite cu piele fină, pe partea care stă pe urechi. În rest sunt dintr-un plastic rezistent.

Jabra-Revo-Wireless-cupa

Pe exterior, cupa stângă integrează antena NFC şi butonul pentru controlul aplicaţiei Jabra Sound, iar cea dreaptă prezintă cercul tactil, pentru volum şi navigarea printre melodii, dar şi un buton multifuncţional, similar cu cel de pe cablu audio (răspuns/respins convorbirea, formarea ultimului număr, pornirea/pauza melodiei).

Jabra-Revo-Wireless-NFC

În partea inferioară se află interfeţele. Pe stânga avem jack 3,5mm, pentru audiţia prin cablu, iar pe dreapta este conectorul micro-USB, pentru încărcarea căştilor.

Jabra-Revo-Wireless-interfete

În stânga portului micro-USB există un buton, pentru pornirea/oprirea căştilor, dar şi pentru setarea acestora în modul pairing.  Pe aceeaşi cupă găsim şi orificiul care serveşte drept microfon.

 

« Prev
2/5 Next »

Cele mai citite