FII Competition - Concursul Național de Informatică și Artă Digitală

Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, în colaborare cu Facultatea de Informatică Iași, duce mai departe tradiția prin organizarea celei de-a cincea ediții a FII Competition, Concursul Național de Informatică și Artă Digitală, în perioada 31 martie - 2 iunie 2013. Concursul se adresează tuturor elevilor și studenților pasionați de IT din România și Republica Moldova.

Concursul va fi împărțit în patru secțiuni - Tehnologii Web, Algoritmică și Programare, Securitatea Informației și Artă Digitală - și se va desfășura în două etape: etapa online de calificare, în urma căreia, din totalul participanților, se va alege un număr de 80 de finaliști și etapa finală, la care vor lua parte aceștia, la Facultatea de Informatică din Iași, între 31 mai și 2 iunie. Concurenții au posibilitatea să participe în echipe de maxim 3 membri. În funcție de secțiune, etapa finală va consta în prezentarea unui proiect sau parcurgerea unor probe. Evaluarea va fi realizată de o comisie științifică alcătuită din profesori ai Facultății de Informatică sau a liceelor de informatică din Iași și reprezentanți ai partenerilor concursului FII Competition. Evenimentul include, pe lângă concurs, cursuri introductive susținute de profesori universitari, în special pentru elevi, training-uri susținute de reprezentanții companiilor partenere, în special pentru studenți, și activități de recreere și dezvoltare personală.  FII-Competition

FII Competition reprezintă o oportunitate de dezvoltare pe plan profesional adresată tinerilor pasionați de IT și artă digitală. Concursul urmărește crearea oportunităților pentru tinerii pasionați de acest domeniu, prin facilitarea contactului dintre participanți și firmele partenere și prin stimularea acumulării de cunoștințe de către concurenți.

Informații legate de concursul FII Competition '13, detalii despre înscriere, despre fiecare secțiune, despre calendarul activităților și despre firmele IT partenere pot fi găsite pe pagina oficială a competiției www.fiicompetition.ro , sau urmărind pagina de Facebook, http://www.facebook.com/fiicompetition și de Twitter, https://twitter.com/fiicompetition .

Cele mai citite