AOC prezintă noul monitor g2460Pqu, creat pentru gameri

AOC prezintă noul monitor g2460Pqu, creat pentru gameri, chiar de către gameri! Modelul LED Full HD de 24" este rezultatul colaborării dintre AOC, MMD și experții în Esports de la Infused Interactive.

Înțelegând rigorile gamingului competitiv, AOC a creat noul monitor g2460Pqu, care vine în întâmpinarea standardelor celor mai pretențioși jucători. Acest angajament este reafirmat chiar de către numele modelului, ce cuprinde litera „G", de la gaming.

AOC-g2460Pqu

Având o diagonală de 61 cm, o rată de refresh de 120 Hz și un timp de răspuns al pixelilor de numai 1 milisecundă, noul monitor AOC oferă imagini clare, în culori vii, pentru o experiență de joc cu adevărat captivantă. Modelul Full HD include funcționalități special concepute pentru gameri, precum hub-ul USB cu 4 porturi (dintre care unul include funcție fast charge), sau difuzoarele integrate, cu ieșire pentru căști.

Monitorul de gaming de la AOC are un design clasic, cu aspect minimalist și finisaj mat, pentru a nu distrage atenția de la acțiunea care se petrece pe ecran. Pentru confort vizual optim chiar și în timpul celor mai intense partide de joc, ecranul modelului este pivotant și, în același timp, poate fi ajustat pe înălțime cu 130 mm.

În aceași timp, modelul este echipat cu o serie de funcții ce oferă un plus de comoditate chiar și atunci când utilizatorii nu sunt conectați la serverele de joc: i-Menu, ce permite ajustarea facilă a setărilor monitorului doar cu ajutorul mouse-ului, sau Screen+, care împarte ecranul în 4 secțiuni independente.

AOC-g2460Pqu-lateral

AOC și Infused Interactive au în plan intensificarea colaborării în anul 2013, pentru a veni în întâmpinarea exigențelor tot mai mari de pe piața de gaming. Îmbinând expertiza tehnologică și experiența în domeniul jocurilor, parteneriatul are drept scop crearea unor monitoare de top, care să răspundă nevoilor celor mai pretențioși utilizatori.

Destinat gamerilor, de la cei profesioniști, la cei pentru care este un simplu hobby, AOC g2460Pqu va fi disponibil în România de la finalul lunii mai, la un preț de 1599 lei.

Cele mai citite