Evolio Evotab HD review

 

Interfaţă şi funcţionalitate

Evolio a instalat sistemul de operare Android 4.1.1, oferind tabletei o soluţie modernă şi optimizată. Interfaţa este fluentă şi nu am întâlnit situaţii în care să apară sacadări sau întreruperi. Aici se simte prezenţa memoriei de 1GB.

Evolio Evotab HD Android

Instalarea aplicaţiilor se comportă bine, configuraţia fiind capabilă să răspundă prompt cerinţelor utilizatorului. Stocarea de 8 GB est suficientă pentru aplicaţii uzuale, dar poate fi extinsă prin instalarea unui microSD de 32GB.

Tastatura este cea originală Android şi răspunde foarte bine la comenzi.

Pentru conectivitate, Evotab HD beneficiază de Wi-Fi 802.11b/g/n şi de posibilitatea folosirii unui modem 3G, prin portul OTG aferent.

Legătura Wi-Fi s-a realizat la 65Mbps şi a reuşit o viteză de transfer de 29.82Mbps la descărcare şi 34.48Mbps la încărcarea fişierelor, la o distanţă de 4m faţă de router.

Evolio Evotab HD speedtest

Portul miniHDMI conectează tableta la un ecran mai mare (televizor, monitor, etc.) pentru a putea reda conţinut la rezoluţie Full HD 1920x1080.

Senzorul GPS este bun, conectându-se rapid la sateliţi şi oferind o poziţionare bună în timpul navigaţiei. Am folosit Google Navigation, întrucât Evotab HD nu are alt soft de navigaţie preinstalat.

Ȋn timpul utilizării, am constatat că Evotab HD se încălzeşte pe spate, în partea stângă sus, lângă siglă. Este vorba despre o temperatură de 44C, care însă nu este periculoasă pentru utilizator.

 

« Prev
4/9 Next »

Cele mai citite