Sony lansează VAIO Duo 13

Sony a prezentat VAIO Duo 13, ultrabook-ul hibrid subțire și ușor, cu un ecran de 13.3" (33,7cm). Vrei să scrii, să tastezi sau ambele? Tu alegi!

VAIO Duo 13 dispune de designul unic Surf Slider™, care facilitează trecerea rapidă de la modul tabletă la cel cu tastatură, în funcție de stilul de lucru preferat. Folosește touch screen-ul și stylus-ul digital pentru a desena, pentru a scrie de mână notițe sau schițe. Pentru a-ți crește productivitatea, e suficient să detașezi stylus-ul digital din locul său și să pornești astfel automat aplicația "Note Anytime for VAIO", pentru a lua rapid notițe. În plus, funcția de recunoaștere facială a camerei frontale elimină timpul necesar introducerii unei parole clasice.

Sony VAIO Duo 13

O cameră foto de 8 megapixeli, cu auto-focus și senzor Exmor RS™ pentru PC, este așezată pe spatele ecranului VAIO Duo 13. Aplicația "CamScanner" te ajută să fotografiezi ușor documente printate, notițe de pe tablă sau chiar prezentări proiectate pe perete. Această aplicație corectează automat imaginea înregistrată, pentru o încadrare corectă, îndreptând colțurile și corectând perspectiva. Opțiunea "Optical Character Recognition" ajută apoi la recunoașterea cuvintelor din imaginile textelor scanate. Exportă imaginea către 'Note Anytime for VAIO' și adaugă notițe și comentarii pentru a le putea edita cu ajutorul stylus-ului digital.

Tehnologiile TRILUMINOS Display for mobile și X-Reality™ redau imagini și videoclipuri mai clare și mai bune pe ecranul luminos, Full HD LED. Tehnologia X-Reality™ analizează fiecare imagine și înlocuiește pixelii absenți, optimizând claritatea videoclipurilor.

Cele două tehnologii fuzionează perfect cu modul ClearAudio+, oferind experiență audio-vizuală completă. ClearAudio+, tehnologia dezvoltată de Sony, redă un sunet clar și precis, pentru o gamă largă de scenarii.

VAIO Duo 13 reprezintă echilibrul perfect între autonomie și performanță. Astfel, vei fi mereu conectat cu clienții, colegii și prietenii cât ești în deplasare. Cu tehnologiile de mare viteză 3G și LTE e ușor să-ți verifici e-mailul sau să participi la videoconferințe, chiar dacă nu ai la dispozitiție o rețea Wi-Fi.

VAIO Duo 13 are o durată de viață a bateriei de până la 15 ore. Cu tehnologia inovatoare de standby, care se activează printr-o simplă apăsare de buton, dispozitivul intră în modul "Sleep", rămânând însă conectat la Internet astfel încât să poți primi în continuare notificări din social media sau mesaje pe email. În mai puțin de o secundă, VAIO Duo 13 revine la modul activ.

Dacă îți dorești o conexiune wireless în timp ce te afli în camera de hotel sau când lucrezi în afara biroului, VAIO Duo 13 vine la pachet cu un router wireless cu alimentare de la încărcător, care îți permite stabilirea unei conexiuni WiFi oriunde. Astfel îți creezi instantaneu propria rețea Wi-Fi, la care poți conecta simultan până la cinci smartphone-uri sau tablete.

Cele mai citite