HTC Desire 500 - o experienţă mobilă performantă la un preţ accesibil

HTC a lansat HTC Desire 500, model din gama de mijloc, ce dispune de procesor quad-core la 1.2GHz, precum şi de HTC BlinkFeed şi Video Highlights (funcţie ce creează montaje video de 30 de secunde utilizând imaginile din galerii). HTC Desire 500 e proiectat pentru cei ce au nevoie de o experienţă mobilă performantă la un preţ accesibil. 

Camera de 8 MP de pe Desire 500, împreună cu procesorul de imagine dedicat HTC ImageChip, creează imagini şi clipuri video HD. Camera frontală, de 1,6 MP, uşurează realizarea autoportretelor.

HTC Desire 500

Video Highlights schimbă modul în care partajăm momentele speciale prin îmbinarea automată a fotografiilor cu clipurile înregistrate. Acestea sunt grupate într-o galerie, prin compilarea într-un montaj de 30 de secunde, căruia i se poate adăuga muzică, în funcţie de una dintre cele şase teme alese. Lucrând cu editori profesionişti, tranziţiile imaginilor între teme sunt sincronizate cu tempo-ul melodiei, pentru a crea uşor, fără efort, un rezultat final de calitate profesională.

HTC Desire 500 aduce interfaţa BlinkFeed şi pe această gamă. Prin intemediul său, ecranul de pornire este transformat într-un flux live de informaţii, ce poate fi personalizat. HTC BlinkFeed este afişat pe ecranul de 4,3 inci, iar prin agregarea fluxurilor de ştiri şi actualizărilor din reţelele sociale, utilizatorul are mereu la dispoziție cel mai nou conţinut. Totodată, BlinkFeed aduce atât informaţii globale, cât şi locale.

Cu ajutorul procesorului quad-core de 1,2 Ghz, HTC Desire 500 oferă multitasking performant, navigare rapidă pe internet şi o experienţă grafică intensă în jocuri, alături de suport pentru carduri de memorie microSD de până la 64 GB. Astfel, dispare orice grijă legată de spaţiul de stocare pentru fotografiile, clipurile video, aplicaţiile şi jocurile preferate.

Telefonul va fi disponibil în variantele negru (Lacquer Black) şi albastru (Glacier Blue), începând din august 2013, atât single, cât și dual SIM.

Cele mai citite