Asus Echelon review - Audio camuflat

Prima Impresie

La prima vedere Echelon pare a fi o casca destul de interesanta, cu un design deschis, cupe mari, captusite cu spuma memorizanta, si o banda ajustabila cu cadru de aluminiu. Carcasa e facuta din plastic usor si relativ tare, care nu se indoaie aproape deloc.

Cupele

Daca ati vazut castile Asus Orion, veti gasi ca Echelon este foarte similar, cupele acesteia fiind identice: au 100mm, over ear si back open. Cupele sunt captusite cu spuma memorizanta aparent destul de moale, acoperita la randul ei cu un strat de piele proteica.

Asus Echelon - Ear Cup Interior

Pe partea exterioara a cupei avem cele mai multe elemente de design ale lui Echelon, tiparul de camuflaj se repeta pe carcasa dura din plastic, un logo Asus mic atasat pe clema, si o emblema metalica pe centru. O mesa de metal hexagonala acopera intreaga cupa, dar nu serveste alt scop decat ca decoratie, printr-un tipar de culoare similar cu camuflajul albastru /gri.

ASUS Echelon - Right Earcup Asus Echelon - Left Earcup

Banda

Banda lui Echelon e facuta dintr-un cadru format din acelasi plastic dur, cu dedesubtul acoperit cu o captuseala similara 

Asus Echelon - Headband

Surprinzator este faptul ca elementele de ajustare a inaltimii sunt din aluminiu, astfel adaugand la rigiditatea castilor.

Cablul si telecomanda

Echelon foloseste un cablu impletit, de 2.5 metri, care se incheie cu doi conectori de 3.5mm (jack), placati cu aur si acoperiti cu cauciuc (roz pentru microfon, verde pentru casca). Nu departe de conectorii de 3.5 mm se afla un soclu in care se poate instala conectorul microfonului daca aveti nevoie de el. Cablul nu se detaseaza, pornind in schimb direct din cupa stanga.

Asus Echelon - Connectors Asus Echelon - Inline Controller

Mica telecomanda foloseste o rotita simpla pentru controlul volumului, precum si un intrerupator pentru taierea microfonului. Exista si o clema mica pe cealalta parte.

Microfon

Poate nu ati observat, dar Echelon este relativ similar cu SteelSeries Siberia V2. Microfonul retractabil se integreaza in estetica generala Echelon, fiind instalat in cupa stanga. Este destul de flexibil pentu a fi asezat unde aveti nevoie, unde va si ramane.

ASUS Echelon - Microphone Recess

 

 

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite