VONINO ofera tuturor clientilor sai 512GB spatiu in Cloud

Serviciul Vstorage, oferit de VONINO impreuna cu ArpaCloud, este un sistem nou, lansat de curand, care preia ideea de cloud si o aplica la streaming-ul multimedia. Practic, in acest fel puteti incarca oricare dintre filmele sau melodiile disponibile in calculatorul vostru, serverele noastre convertindu-le imediat intr-un format suportat de dispozitivele mobile, iar cu ajutorul aplicatiei ArpaCloud le puteti vizualiza pe orice dispozitiv care ruleaza sisteme de operare Android.

Serviciul Vstorage este disponibil cu 512 GB de spatiu de stocare gratuit in care va puteti incarca toate datele personale, pe buna dreptate fiind denumit "Hard Disc-ul tau din Cloud".

Vonino Cloud

ArpaCloud este primul serviciu de acest gen, disponibil GRATUIT in Romania, pentru tabletele si telefoanele VONINO, folosind tehnologia SurePlay, putand sa converteasca filmele in formatele acceptate de catre device-urile cu sistem de operare Android. Ideea ar putea fi atractiva pentru foarte multi utilizatori, avand in vedere ca majoritatea sistemelor cloud nu fac altceva decat sa stocheze datele fara a putea face "streaming" .

Aplicatia ArpaCloud este disponibila gratuit in Play Store si este compatibila cu toate tabletele si telefoanele VONINO cu sistem de operare Android. Daca te inregistrezi de pe un dispozitiv mobil VONINO ( telefon sau tableta), vei beneficia de un cont gratuit Vstorage 512GB, pentru o perioada de 6 luni.

Cele mai citite