Network One Distribution lansează primele smartphone-uri din familia Serioux

Network One Distribution lansează primele smartphone-uri din familia Serioux, mai precis: phablet-ul Symbiosis X4 și smartphone-ul Whisper X2. NOD are ambiții mari legate de vânzările de anul acesta, încercând sa vândă 1.000.000 tablete, față de 110.000 livrate anul trecut. Sa vedem ce succes vor avea smartphone-urile.

Serioux Symbiosis X4 dispune de un ecran IPS de 6 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Phablet-ul este dual-sim și oferă posibilitatea alocării personalizate a numerelor de telefon către un anumit sim. Procesorul Quad Core, cu frecvență de 1,2 GHz, și memoria RAM, de 1 GB DDR3, asigură puterea de calcul necesară pentru rularea cursivă a sistemului de operare, dar și a aplicațiilor suplimentare, fie cele preinstalate (SeeNow, Zonga, Taxi Meridian), fie cele descărcate din magazinul online Play.

Serioux Symbiosis X4

Noul Serioux Symbiosis X4 vine echipat cu sistem de operare Android 4.2. Phablet-ul dispune de conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, iar modulul GPS integrat permite folosirea acestuia pentru navigare. De asemenea, Serioux Symbiosis X4 dispune un slot de card micro SD, ieșire micro USB și ieșire audio stereo 3,5 mm. Dispozitivul este echipat cu două camere foto, una frontală de 2MP, utilă mai ales în cazul aplicațiilor de video call și una de 8MP, plasată pe spate, cu care utilizatorii pot realiza filme sau fotografii, pe care le pot încărca rapid pe rețelele de socializare.

Smartphone-ul dual-sim Serioux Whisper X2 completează gama de produse mobile Serioux. Similar phablet-ului Symbiosis X4, modelul Whisper X2 oferă posibilitatea de a aloca preferențial numerele de telefon către un sim sau altul, pentru apelare imediată, fără să mai fie nevoie de alegerea rețelei de telefonie mobilă, chiar înaintea apelului. Smartphone-ul are un ecran TFT de 5,8 inch, dispune de procesor Dual-Core cu frecvență de 1,2Ghz și de 512MB memorie RAM DDR3.

Serioux Whisper X2

Serioux Whisper X2 dispune de un spațiu de stocare de 4GB, iar slotul microSD permite extinderea acestuia până la 32GB. Conexiunea Wi-Fi și Bluetooth oferă posibilitatea de sincronizare a telefonului cu diverse dispozitive mobile, iar modulul GPS intergrat oferă o mai multă libertate persoanelor dinamice, care călătoresc mult. Ieșirea audio stereo și conectivitatea prin USB transformă smartphone-ul într-un centru mobil de divertisment.

Network One Distribution oferă, pentru brandurile proprii Serioux, HEINNER și Horizon, serviciul de Pickup & Return și a extins garanția la 3 ani.

Cele mai citite