Fractal Design ARC Mini R2 – mărimea contează

 

Interior 

După cum e menționat și în specificații, ARC mini R2 poate cuprinde doar plăci de bază de tip Micro ATX și Mini-ITX. Interiorul este aerisit și spațios, în mare parte datorită spațiilor speciale pentru organizarea cablurilor. Cooler-ul pentru procesor poate avea o înălțime maximă de 165 mm. 

Fractal Design ARC mini R2 interior

Sunt două cuști pentru drive-uri, a câte 3.5", ambele detașabile, cu spații ce permit instalarea unor drive-uri de 3.5" și 2.5". Prin înlăturarea acestor cuști, spațiul pentru placa video poate fi extins de la 260 mm la 400 mm. 

Fractal Design ARC mini R2 cage out

Panoul frontal vine cu un ventilator silențios de 120 mm, permițând adăugarea unui al doilea ventilator, pentru o răcire mai puternică. De asemenea, un cooler cu lichid poate fi montat, atât aici, cât și în partea superioară a carcasei (360 mm slim sau 240 mm thick). 

Fractal Design ARC mini R2 top

O sursă de 170 mm poate fi instalată la baza carcasei, împreună cu un ventilator de 120 mm. Lungimea sursei poate fi extinsă până la 220 mm, dacă se renunță la ventilator. 

Opțiunile de răcire sunt: 

specs2

Spațiul pentru placa de bază oferă un spațiu de 20 mm pentru cabluri, în spatele acesteia. Ca și la ARC XL, există două poziții rezervate SSD-ului, a câte 2.5". Pentru a monta drive-urile, însă, e nevoie de înlăturarea celor două plăci pentru SSD, accesul la șuruburi fiind altfel dificil. 

Fractal Design ARC mini R2 backplate

 

« Prev
3/7 Next »

Cele mai citite