Fortron FSP Hyper 700 PSU review - O sursa hyper

Astazi intentionez sa scriu despre ceva nou, mai exact o sursa de la FSP Group, anume Hyper 700W. Asta ar trebui sa fie interesant, odata ce asta e prima sursa pe care o pun sub lupa.

Chiar daca FSP Group este prezent pe piata inca din 1993, nu prea sunt un brand cunoscut astazi, chiar daca-s cel mai mare producator de surse OEM din lume. Pe langa PSU-uri, sunt activi si in sectorul industrial, unde produc adaptoare, aparatura medicala, si evident UPS-uri. Sunt o companie destul de mare, desi nu au nici un fel de amprenta pe piata consumatorilor, cel putin nu direct.

Astfel, cand Hyper 700 a aparut din neant pe biroul meu, primul lucru care am facut a fost sa ma-ntreb ce au cei de la FSP in ultimii ani, fiindca de la lansarea BlueStorm in 2005, nu am mai auzit nimic despre un produs al lor. Probabil ca inca mai produc PSU-uri si surse, dar nu am nici cea mai vaga idee cat de capabila le este seria moderna de surse.

FSP Hyper 700 Product Shot  

Deci, haideti sa aruncam o privire la un brand mai putin cunoscut, nu din cauza ca e micut, ci din cauza ca e perfect satisfacut de statutul sau OEM, si nu doreste sa vanda direct consumatorilor. Vom face asta prin recenzia sursei FSP Hyper 700W.

Prev
1/5 Next »

Cele mai citite