FSP EP-1000 review - De ce ai avea nevoie de un UPS?

Am decis sa ma uit un pic la beneficiile unei surse cu alimentare neintreruptibila, sau mai bine zis un UPS, iar cu ajutorul lui FSP EP-1000, exact asta voi face.

Caderile de curent nu sunt niciodata distractive. Nu sunt ceva planuit sau intentionat, iar odata ce au avut loc, aproape totdeauna sunt urmate de ceva enervant. Totusi, impactul acestora variaza - una este sa nu ai lumina pentru cateva minute, si alta este sa pierzi cateva ore bune de editare din cauza unei caderi neasteptate (si faptul ca ai uitat sa faci back-up la timp). Pentru a evita astfel de inconveniente si minimaliza pagubele, poti cauta un UPS, care din fericire au ajuns sa fie relativ ieftine. Variantele de buget sunt de obicei un pic cam simpliste, dar modelele mai avansate de obicei beneficiaza de mai multe bonusuri, precum protectie pentru supra-incarcare, network guard, si socket-ur dedicate pentru internet si telefonie. De altfel, majoritatea modelelor vin cu un pachet de software care iti arata statusul bateriei in timp real si iti inchide PC-ul atunci cand nu esti la birou.

FSP UPS EP 1000 Product Image

FSP este un jucator esential pe piata surselor. De o perioada buna de timp, a avut o linie destul de extensiva de surse si UPS-uri la vanzare. Una din seriile lor actuale este EP, care este reprezentata de 6-modele. Am reusit sa pun mana pe EP-1000, care este versiunea mid-range ce pastreaza toate bonusurile gasite la modelul high-end EP-2000.

Cu astea fiind spuse, nu ma intereseaza sa scriu despre un UPS si atat, pana la urma, inima oricarui UPS este bateria lui, si in afara de asta ai foarte putine de zis. O recenzie ar fi foarte, foarte scurta, daca m-as focaliza numai pe partea asta. In schimb, am de gand sa vad dupa ce te-ai uita cand cauti un UPS si mai ales daca chiar e necesar.

Prev
1/4 Next »

Cele mai citite