Antec Kuhler H2O 650 review – răcire cu lichid, la preț accesibil

Aspect și construcție

Cooler-ul vine într-o cutie de mărime medie, colorată în negru și albastru. Nu este deloc grea, cântărind doar 1kg.

Antec Kuhler H2O 650 box

Detaliile despre produs apar pe spatele cutiei.

Antec Kuhler H2O 650 box back

Înăuntru pot fi găsite cooler-ul și accesoriile. Antec a dotat kitul cu sisteme de montare pentru toate platformele Intel și AMD. Sistemul de răcire este gata asamblat, așa că nu va trebui decât să folosești șuruburile pentru a-l instala.

Antec Kuhler H2O 650 accessories

O conductă de aer este inclusă în pachet, pentru a reduce presiunea statică și pentru a permite circulația aerului în afara carcasei.

Kitul este asamblat din fabrică, așa că nu trebuie decât să-l scoți din cutie și să-l instalezi. Tubulatura leagă radiatorul și pompa, pe o lungime de peste 30cm.

Antec Kuhler H2O 650

Radiatorul este făcut din aluminiu, șu vine cu un ventilator de 120mm. Ventilatorul este montat pe un grilaj care conduce ventilația eficient.

Antec Kuhler H2O 650 radiator fan

Pentru a îmbunătăți răcirea, un al doilea ventilator poate fi montat, sau poți monta kitul pe partea din spate a carcasei, unde, de obicei, există un ventilator.

Antec Kuhler H2O 650 radiator back

Pompa este integrată în blocul de apă, deasupra bazei de cupru. Transferul de căldură este făcut printr-o interfață termică, montată acolo din fabrică.

Antec Kuhler H2O 650 base

Sistemul are un firmware care ajustează viteza ventilatoarelor și schimbă culoarea LED-ului în funcție de temperatura procesorului.

 

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite