PC Garage Skylake Performer review - sistem de gaming de top

 

Interior

Sistemul contine cel mai performant procesor quad-core Intel Core – i7-6700K, care ruleaza la 4.0GHz (Turbo Boost la 4.2GHz), cu 4 nuclee si 8 fire de executie (threads), aparut pe piata de numai 3 saptamani. L-am testat la momentul aparitiei si mi-a facut o impresie foarte buna, iar combinatia cu memoria DDR4 aduce un plus de performanta sistemului.

Pentru racire, PC Garage a ales un cooler Noctua NH-D14, care a dovedit o putere de disipare masiva, capabila sa tina in frau caldura generata de procesor.

Skylake Performer interior cooler

Placa de baza este un Asus Z170 Pro Gaming, bazata pe noul cipset Intel Z170, care aduce suportul pentru DDR4 si cateva imbunatatiri de comunicatie intre procesor si restul componentelor (despre care veti putea citi pe larg intr-un review detaliat).

Skylake Performer interior

Memoria DDR4 este oferita de Kingston si este din categoria HyperX Fury Black. Cantitativ are 16GB, iar setarile XMP sunt 2666 C15-17-17-35-1 la 1.2V. Asa le-am si testat.

Skylake Performer interior ram

Placa grafica este Gigabyte GTX 980 Ti Gaming G1 si beneficiaza de unul dintre cele mai performante cipuri grafice, fiind intrecut doar de Titan X, tot al celor de la Nvidia.

Skylake Performer interior video

Stocarea este formata dintr-un SSD Intel 535, de 120GB, si un HDD Western Digital Blue, de 1TB. Deci, avem la dispoziție destul spațiu pentru instalarea programelor si jocurilor favorite.

Skylake Performer interior sertare

Carcasa ofera sertare modulare pentru unitatile de stocare, facandu-le usor accesibile pentru utilizator. Sursa este modulara, iar cei 860W sunt mai mult decat suficienti pentru a sustine sistemul in cauza.

Skylake Performer interior sursa

Cablurile se pot ascunde in partea din spate a placii de baza, putand fi trecute usor, prin fantele special create, ale carcasei.

Skylake Performer interior cabluri

Acestea fiind spuse, iata cum se comporta sistemul in teste.

 

« Prev
3/6 Next »

Cele mai citite