Asus ROG Fusion 300 review - Design reinnoit

 Pret

Fusion 300 este modelul de baza in seria Fusion, cu Fusion 500 fiind varful de gama. Cu acestea fiind spuse, 300 nu este chiar foarte ieftin, fiind disponibil la un pret de aprox. 600RON. Acest pret o pune in competitie cu modele precum Sennheiser GSP350, HyperX Revolver sau Logitech G633, exact piata pe care cei de la ASUS o tinteau cu acest model.

In incheiere

Cu seria Fusion, ASUS intentioneaza sa lanseze inca o generatie de periferice in familia gigantica ROG. Fusion 300 reuseste sa se pozitioneze extraordinar de bine fata de competitia deja stabilita. Desi nu contine un AMP sau DAC, sau alte accesorii impresionante, pachetul inclus nu este unul dezamagitor: castile au o constructie excelenta si o calitate audio destul de buna.

Desigur, ar fi fost mai interesant sa vedem un stand sau o carcasa pentru calatorii, dar chiar si asa ASUS Fusion 300 este demna de considerat in cazul in care te uiti dupa o pereche noua de casti. Singurele sale dezavantaje serioase sunt talia destul de mare, care nu prea le face portabile, si evident faptul ca sunetul surround este de-a dreptul dezamagitor.

Dar, daca acestea nu sunt lucruri care te intereseaza, atunci Fusion 300 cu siguranta isi merita banii.

Pros Cons
 - Constructie excelenta;
- Sunet de calitate;
- Accesorii bun-venite;

- Surround-sound lasa de dorit;
- Comfortul ar putea fi imbunatatit;

SCORE

Calitatea constructiei 9.2 8.6 Sunet
9.2
Comfort 7.0 Microfon
8.2
Pachet  9.0
Pret
8.4

 

 Awards

best build 9.2 excellent sound 9.2

 

 

« Prev
5/5 Next

Cele mai citite