Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech Gaming Mouse G300

Logitech a lansat cel mai nou model din seria G: Logitech Gaming Mouse G300. Conceput sa ofere gamerilor de PC un avantaj asupra competitorilor, mouse-ul dispune de noua butoane de control programabile, permitand mutarea comenzilor de pe tastatura pe butoanele de pe mouse.

In plus, Logitech Gaming Mouse G300 iti permite sa stochezi datele a trei jocuri sau profiluri de jucator pe memoria interna a mouse-ului, astfel incat sa poti folosi mouse-ul fara software si, mai mult, sa-l transferi intre calculatoare fara sa-l reconfigurezi de fiecare data. Fiecarui profil i se atribuie una din cele sapte culori de iluminare, astfel incat sa recunosti cu usurinta profilul utilizat. In plus, forma sculptata, ambidextra a mouse-ului este la fel de confortabila indiferent de mana pe care o folosesti.

Logitech Gaming Mouse G300

''Logitech Gaming Mouse G300 este perfect pentru gamerii ce folosesc PC-uri si care cauta functii inteligente ce le ofera beneficii in timpul jocului'', a precizat Chris Pate, senior manager pe marketing de produse de gaming in cadrul Logitech. ''Ai la indemana mai multe taste programabile pentru MMO, precizie mai buna pentru tintirea inamicilor intr-un FPS si o forma compacta cu care sa te simti confortabil de-alungul orelor nesfarsite de joc.''

Senzorul optic de 2500 DPI al mouse-uli G300 recepteaza miscarile lente sau rapide pe o varietate de suprafete, asa incat sa beneficiezi de acuratete la fiecare miscare graduala a mainii. In plus, software-ul optional drag-and-drop face ca Logitech Gaming Mouse G300 sa fie usor de instalat. Software-ul este compatibil cu tastaturile si castile din seria G, putand crea macro-uri care pot fi impartasite intre dispozitivele din seria G.

Logitech Gaming Mouse G300 va fi disponibil in Europa incepand cu luna septembrie, la un pret recomandat de 39,99 Euro.

 

Logitech Gaming Mouse G300

Cele mai citite

Error: No articles to display