Iti dau reducere 1% la PC Garage

HyperX lansează 2 tastaturi mecanice: HyperX Alloy FPS Pro și Alloy Elite

HyperX lansează 2 tastaturi mecanice: HyperX Alloy FPS Pro și Alloy Elite. HyperX Alloy dispune de switch-uri Cherry MX Mechanical, efecte de iluminare, funcționalitate 100% anti-ghosting, un cadru din aliaj de oțel pentru un feedback tactil și un nivel de performanță solicitat de gameri.

”Ridicăm standardele în materie de pesonalizare și confort, cu lansarea noii tastaturi Alloy Eite, cu switch-uri mecanice Cherry MX, suport detașabil pentru palmă  și caracteristici de iluminat personalizate. De asemenea, Noua tastatură Alloy FPS Pro a fost creată de specialiștii HyperX special pentru fanii tastaturilor de tip TKL”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria. ”Asigurând conectarea imediată pentru gaming, opțiunile de personalizare ale tastaturii pot fi accesate fără asistența vreunui software, prin funcțiile tastaturii.”

HyperX Alloy Elite

Cu un design complet nou, tastatura mecanică de gaming Alloy Elite include iluminare din spate, cu LED roșu HyperX, o bară cu 18 LED-uri, cu moduri de iluminare personalizate, și 6 profile presetate. Tastatura dispune de un cadru din aliaj de oțel, taste media, o roată de volum, împreună cu taste cu acces rapid pentru luminozitate, efecte de iluminare și game mode. Alloy Elite include, de asemenea, un port USB 2.0, taste HyperX de culoarea titaniului, taste WASD cu textură și funcționalități complete N-Key rollover. Nu este necesar niciun software, Alloy Elite este plug-and-play și oferă suport detașabil pentru palme, pentru un confort sporit în timpul jocului.

Noua tastatură mecanică HyperX Alloy FPS Pro Gaming se adresează utilizatorilor care doresc o opțiune de tastatură keyless. Tastatura oferă jucătorilor FPS posibilitatea să meargă mai departe, în gaming, spre un nivel profesional, prin formatul care permite salvarea de spațiu pe birou, oferind loc pentru mișcările mouse-ului.

 

”Tastaturile mecanice de gaming HyperX mi-au oferit dintotdeauna un adevărat avantaj competitiv. Calitatea și caracteristicile tastaturii îi dau echipei noastre consistența necesară pentru a juca la cel mai înalte standard de fiecare dată,” a declarat Gabriel “FalleN” Toledo, CSGO team leader, SK Gaming. ”Fiecare tastă apăsată pe tastaturile noastre mecanice de gaming HyperX produce cantitatea necesară de tensiune și eliberare. Tastaturile HyperX au un nivel superior de confort, stil și de comoditate care ne ajută să mergem spre un nivel superior în gaming.”

 

Caracteristici și specificații ale tastaturii HyperX Alloy Elite Mechanical Gaming.

Switch: CHERRY MX

Tip: Mecanic

Iluminare din spate: O singură culoare, roșu

Efecte de iluminare: 6 moduri LED și 4 niveluri de iluminare

Tip de conexiune: USB 2.0 (2 USB connectors)

Port USB 2.0: Da

Polling rate: 1000Hz

Anti-ghosting: 100% anti-ghosting

Key Rollover: mod N-key

Media Control: Da

Game Mode: Da

Compatibilitate cu sisteme de operare: Windows10, 8.1, 8.7

Tip cablu: cablu atașat, împletit

Lungime cablu: 1.8m

Dimensiuni: 444.00mm x 226.8mm x 36.30mm

Greutate (tastatură și cablu): 1467g

 

Caracteristici și specificații ale tastaturii mecanice de gaming HyperX Alloy FPS Pro

Switch: CHERRY MX

Tip: Mecanic

Iluminare din spate: O singură culoare, Roșu

Efecte de iluminare: 6 moduri LED și 5 niveluri de iluminare

Tip de conexiune: USB 2.0 (1 conector USB)

Polling rate: 1000Hz

Anti-ghosting: 100% anti-ghosting

Key Rollover: mod N-key

Media control: Da

Game Mode: Da

Compatibilitate cu sisteme de operare: Windows® 10, 8.1, 8, 7

Cablu: Detașabil împletit

Lungime: 1.8m

Dimensiuni: Lățime: 359.00mm x Grosime: 130.00mm x Înălțime: 34.50mm

Greutate (tastatură și cablu): 900g

 

Tastatura mecanică de gaming Alloy Elite ((£119.99/€139.99) în versiunile de switch Cherry MX albastru, maro și roșu va fi disponibilă începând de azi, 21 august, prin intermediul rețelei de magazine partenere HyperX. Tastatura mecanică HyperX Alloy FPS Pro (£89.99/€99.99) este disponibilă în versiunea cu switch-uri roșii.

Tastaturile HyperX includ o garanție de doi ani și suportul și serviciile pentru clienți oferite de HyperX. Tipurile de switch disponibile variază în funcție de țară.

 

Specificații Cherry MX Switch:

Valori tipice

Maro

Albastru

Roșu

Forțe de operare           

45 cN

50cN

45 cN

Travel             

4.0mm

4.0mm

4.0mm

Forța tactilă

55 cN

60 cN

N/A

Ciclu de viață

50M

50M

50M

 

 

 

Logitech anunță două noi tastaturi mecanice: G610 Orion Brown și G610 Orion Red

Logitech G610 Orion

Logitech anunță două noi tastaturi mecanice: Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red. Ambele tastaturi vin echipate cu switch-uri mecanice Cherry MX, precum și cu iluminare LED personalizabilă și comenzi media dedicate. Fiecare aspect al tastaturilor Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red, de la simplele detalii, ca textura mată a tastelor, ce maschează amprentele, la rezistentul cablu împletit și până la cele mai complexe detalii ce includ iluminarea LED albă de fundal a tastelor – toate sunt proiectate cu precizie.

“Fanii înfocați ai tastaturilor de gaming doresc o varietate de opțiuni. Noile noastre tastaturi G610 Orion oferă un design curat, sofisticat, împreună cu swith-urile mecanice” a declarat Ujesh Desai, vice președinte și general manager în cadrul Logitech.

Switch-urile Cherry MX sunt evaluate la peste 50 de milioane de apăsări, ce vin împreună cu o precizie de acționare exactă, pentru o experiență de joc cât mai fiabilă. Switch-urile cu zgomot redus, Cherry MX Brown, au un sezor tactil de preacționare, pentru a oferi o reacție clară utilizatorilor, atunci când tastează, în timp ce switch-urile Cherry MX Red, cu zgomot redus, prezintă o apăsare liniară, directă, pentru o acționare cât mai rapidă.

Preluați controlul total al tastaturilor Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red prin intermediul LGS. Personalizarea jocurilor preferate poate fi facută prin intermediul tastelor macro F1 – F12. Controlați iluminarea tastelor și stabiliți care dintre acestea sunt stinse atunci când vă jucați.

Utilizarea Logitech Gaming Software (LGS) permite selectarea și personalizarea iluminării pentru fiecare tastă în parte, în funcție de cerințele oricărui utilizator, mediu sau sistem, cât și oprirea acesteia când tastatura nu este folosită. Luminarea tastelor permite evidența vrăjilor și a altor comenzi. În plus, utilizatorii pot folosi LGS pentru a sincroniza modelele de iluminare cu alte dispozitive Logitech G, astfel încât acestea să afișeze aceleași efecte și lumini. Modelele disponibile includ efectele “val de lumina” și “breathing”.

Dintre caracteristicile tastaturilor G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red fac parte și comenzile media dedicate, ce pot fi folosite pentru a reda și întrerupe clipurile video și muzica instant, întocmai ca utilizatorii să poată controla sunetul de pe fundal, fără a fi nevoiți să iasă din joc. Se poate folosi tasta roll pentru a ajusta volumul sau pentru a schimba melodiile, toate acestea cu o simplă atingere.

Tastaturile Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red urmează să fie disponibile în magazinele de specialitate din Europa la sfârșitul lunii martie 2016, la un preț recomandat de 629 LEI.

Logitech lansează Logitech MX Master Wireless Mouse

Logitech lansează Logitech MX Master Wireless Mouse. Mouse-ul MX Master reprezintă noua paradigmă pentru o navigare pe computer precisă, rapidă şi confortabilă. Pentru utilizatorii care lucrează pe mai multe ecrane, dispozitive şi sisteme de operare, noul mouse este optimizat să controleze cu precizie acest mediu complex.

"Logitech MX Master Wireless Mouse este un mouse personalizabil extrem de frumos, controlul, precizia şi viteza fiind atuurile lui principale," a precizat Charlotte Johs, vice preşedinte global al segmentului de periferice pentru computer în cadrul Logitech. "Opţiunile de navigare numeroase şi funcţiile avansate îl recomandă ca cel mai bun mouse pe care Logitech l-a realizat vreodată."

Cel mai nou mouse din gama care include modele precum Logitech MX Revolution şi Logitech Performance MX, MX Master Wireless Mouse este creat pentru confort, control total şi viteză. Forma mouse-ului menţine mâna şi încheietura într-o poziţie naturală, făcând posibilă o experienţă plăcută atunci când foloseşti butoanele şi rotiţele de scroll.

Logitech MXMaster

Mouse-ul dispune de un scroll adaptabil la viteză, care îţi permite să schimbi automat setările modului de scrolling de la click-to-click la hyper-fast, cât şi de o rotiţă pentru degetul mare, pentru scrolling side-to-side şi schimbări de pagini. Conectează-te la computerul Windows sau Mac prin receiver-ul Logitech Unifying sau tehnologia Bluetooth Smart, şi poţi cupla mouse-ul Logitech MX Master cu până la trei dispozitive, putând astfel lucra pe desktop, laptop sau tabletă. Cu o singură apăsare a butonului Logitech Easy-Switch, poţi schimba între dispozitive. Pentru o eficienţă mai mare, un buton special poate fi personalizat pentru a replica gesturile pe computerele Mac.

Cu ajutorul software-ului Logitech Options poţi personaliza butoanele şi acţiunile în funcţie de nevoile tale. Iar Logitech Darkfield Laser oferă un tracking superior pe orice suoprafaţă, chiar şi pe sticlă sau pe suprafeţe foarte lucioase.

Mouse-ul Logitech MX Master dispune de o baterie reîncărcabilă a cărei autonomie este de 40 de zile în urma unei încărcări complete. Un indicator te va atenţiona atunci când bateria se consumă. Patru minute de încărcare îţi oferă o zi de utilizare. De asemenea, poţi folosi mouse-ul în timp ce acesta se încarcă.

Logitech MX Master Wireless Mouse va fi disponibil din luna aprilie 2015 la un preţ recomandat de 99,99 Euro.

Logitech a lansat noul mouse - G303 Daedalus Apex

Logitech a lansat noul mouse din gama Logitech G, Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse. Conceput în urma feedback-ului adunat de la cei mai entuziaşti gameri şi de la comunitatea eSports, Logitech G303 integrează tehnologia de senzor exclusivă Delta Zero şi un sistem de tensionare cu arc metalic.

"Comunitatea de gaming ne-a trimis un mesaj clar: îşi dorea design-ul simetric al modelului G302 combinat cu senzorul uimitor integrat în mouse-ul G502," a precizat Ujesh Desai, vice preşedinte şi general manager al diviziei de gaming de la Logitech. "Ne-am folosit de acest feedback pentru a dezvolta un mouse, tunat şi testat de către profesionişti, care să asigure acurateţe, confort şi performanţă. Datorită vouă am creat acest device extraordinar."

Logitech G303 dispune de unul dintre cei mai avansati senzori optici disponibili în mouşii de gaming actuali şi reflectă angajamentul companiei de a folosi ştiinţa pentru a concepe produse care să-i ajute pe gameri să câştige. Logitech G303 permite personalizarea iluminării RGB pentru crearea unei ambinţe favorabile gamerului.

Logitech G303

"G303 Daedelus Apex îţi oferă un avantaj major," a precizat Sean "sg@res" Gares de la echipa Cloud9, CS:GO. "Acest mouse este extrem de confortabil cu al său design ambidextru."

Mouse-ul G303 dispune de cel mai bun senzor optic Logitech, ce facilitează un tracking precis. Tehnologia exclusivă Delta Zero minimizează efectul de "mouse acceleration", pentru o acurateţe îmbunătăţită şi o precizie excelentă. Cu posibilitatea ajustării rezoluţiei DPI ce variază între valorile de 200 şi 12.000, mouse-ul oferă un nivel de sensibilitate şi tracking de neegalat şi poate urmări mişcări la viteza de 300 inch pe secundă. Senzorul optic poate fi calibrat pentru a obţine înălţimea maximă faţă de mousepad (lift-off distance) şi viteze de tracking maxime pe orice suprafaţă de gaming.

Design-ul mouse-ului Logitech G303 este compact şi durabil. Sistemul exclusiv Logitech G de tensionare cu arc metalic reduce efectul de "pre-travel", sensibilitatea butoanelor fiind mult îmbunătăţită. Butoanele de click stânga-dreapta au fost supuse unor teste ce au însumat 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui gamer profesionist de top, care practică 10 ore pe zi, timp de doi ani.

Iluminarea RBG full-color, integrată mouse-ului Logitech G303, proiectează lumina pe suprafaţa mouse pad-ului şi poate fi personalizată dintr-o paletă de până la 16,8 milioane de culori. Îţi poţi lumina mouse-ul cu ajutorul unor pattern-uri de lumină ambientale sau o poţi dezactiva atunci când nu foloseşti sistemul.

Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse va fi disponibil în Europa din luna martie 2015, la un preţ de 69,99 Euro.

Logitech a dezvaluit mouse-ul pentru MOBA, G302

Logitech a dezvaluit un nou mouse de gaming in seria G, G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse.

Testat de echipele profesioniste MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) din întreaga lume, precum Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze şi Invictus Gaming, Logitech G302 este conceput pentru jocurile competitive MOBA. Sistemul exclusiv de tensionare cu arc metalic îmbunatateste sensibilitatea click-ului, facand actiunile in joc sa fie rapide si exacte.

Logitech G302 MOBA

Forma şi greutatea mouse-ului sunt adaptate nevoilor jucatorilor de MOBA, iar butoanele stânga-dreapta nu sunt rezistive la apăsare.

“Am conceput Logitech G302 pentru a oferi o soluţie nevoilor de performanţă ale celor mai buni sportivi eSports din lume,” a precizat Vincent Tucker, director al diviziei de gaming Logitech. “G302 este cel mai bun mouse pentru modul de joc specific MOBA, ce combină confortul şi durabilitatea cu unele din cele mai avansate tehnologii disponibile la această oră. Mouse-ul permite click-uri extrem de rapide şi o coordonare precisă a timpului, caracteristici extrem de importante, având în vedere că o victorie sau o înfrângere pot fi determinate într-o milisecundă.” 

Logitech G302 3

Logitech G302 utilizeaza senzorul Logitech Delta Zero, ce combina o lentila exclusiva, iluminare geometrica si algoritmi pentru precizie aditionala cand vine vorba de tranzitia de la miscarile mainii la actiunile de pe ecran.

Un sistem de tensionare a cu arc metalic imbunatateste sensibilitatea click-urilor pentru butoane, astfel incat poti da click cat se poate de rapid. Butoanele sunt capabile sa inregistreze pana la 5 click-uri pe secunda, ceea ce il face pe G302 capabil sa faca fata si unui gamer cu un CPM gigantic, mai ales pe mouse.

Mouse-ul va fi disponibil in Europa incepand cu luna Noiembrie 2014, la un pret recomnandat de 49,99 Euro.

Noul mouse de gaming Logitech G502 Proteus Core

Logitech lansează noul mouse de gaming Logitech G, modelul G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse. Acesta dispune de primul senzor cu rezoluţie 12,000 DPI din lume şi oferă posibilitatea ca greutatea şi senzorul să-i fie ajustate, pentru a maximiza potenţiala victorie.

Senzorul mouse-ului Proteus Core dispune de tehnologia exclusivă Logitech G Delta Zero. Cu ajutorul rezoluţiei ajustabile de la 200 până la 12,000 DPI, mouse-ul oferă un tracking si capacitate de reacţie de neegalat şi poate detecta mişcare la 300 inci pe secundă.

Proteus Core îţi permite sa calibrezi senzorul la caracteristicile reflectorizante şi fizice ale fiecărei suprafeţe de gaming, reconfigurându-se pentru o perfomanţă optimă. Vei dobândi astfel viteză maximă şi detectare minimă a suprafeţei, atunci când mouse-ul este ridicat. Astfel, fie că preferi ca mouse pad-ul să fie greu sau uşor, vei obţine cel mai bun tracking posibil.

Logitech G502 Proteus Core

Pentru a maximiza performanţa şi senzaţia fizică, Proteus Core îţi permite să ajustezi greutatea şi balansul, prin plasarea a până la cinci greutăţi, de 3,6g, în corpul mouse-ului. Pentru a fi în total control, poţi folosi Logitech Gaming Software, pentru a repartiza orice comandă sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, ajutat de procesorul ARM pe 32 biţi, ce controlează memoria internă a mouse-ului.

Logitech Proteus Core dispune de taste individuale, stânga şi dreapta, ce oferă o platformă rigidă şi stabilă, caracteristică ce face ca click-urile să fie mai precise şi durabile. Pentru a îmbunătăţi şi mai mult senzaţia, viteza şi acurateţea, switch-uri micro mecanice au fost folosite sub fiecare tastă, iar rotiţa rapidă, dual-mode, a fost îmbunătăţită, pentru a oferi precizie click-to-click şi scrolling rapid, atunci când navighezi pe Internet.

Logitech G502 weight

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse va fi disponibil în Europa din luna aprilie 2014, la un preţ recomandat de 79,99 Euro.

ROCCAT a lansat tastaturile mecanice Ryos MK, Ryos MK Glow, Ryos MK Pro

Din punctual de vedere al calității materialelor și producției, al designului și al inovației, ROCCAT, producătorul german de accesorii de gaming, a definit prin noua gamă Ryos™ un nou standard în industrie. Modelele din această nouă gamă sunt:

  1. • Ryos MK - Advanced Mechanical Gaming Keyboard
  2. • Ryos MK Glow - Illuminated Mechanical Gaming Keyboard
  3. • Ryos MK Pro - Mechanical Gaming Keyboard With Per-key Illumination (din noiembrie 2013)

Toate cele trei modele oferă tehnologiile ROCCAT Easy-Shif[+] și ROCCAT Talk, switch-uri Cherry MX, iar modelul ROCCAT Ryos MK Pro oferă, în premieră, iluminare individuală, per tastă!

Prima tastatură din serie este Ryos MK, echipată cu switch-urile binecunoscute Cherry MX. Această tastatură este dedicată gamerilor pe PC care doresc eficiență. Procesorul ARM Cortex pe 32 de biți asigură viteze maxime de reacție, iar cei 2 MB de memorie flash permit păstrarea a peste 500 de macro-uri, direct pe tastatură.

ROCCAT Ryos MK

Cele trei taste thumbster (poziționate imediat sub tasta Space), precum și funcțiile ROCCAT Easy-Shift[+] și ROCCAT Talk, vin în completarea acestei tastaturi.

Următoarea este Ryos MK Glow, similară cu MK, însă cu un bonus de excepție: iluminare albastră LED, care asigură o atmosferă excelentă şi permite utilizarea tastaturii chiar și în întuneric absolut. Nivelul luminozității este ajustabil cu ajutorul software-ului.

ROCCAT Ryos MK Glow

Tastatura este echipată cu switch-uri Cherry MX Black. Pe scurt, Ryos MK Glow este un accesoriu care oferă atât precizie maximă, cât și un efect vizual unic.

În curând (finalul lunii noiembrie), în România va deveni disponibil și al treilea model al seriei: Ryos MK Pro. Vârf de gamă ROCCAT, tastatura oferă un al doilea procesor ARM Cortex, a cărui funcție unică este controlul iluminării individuale a fiecărei taste (iluminare care poate fi configurată de către utilizator). Această funcție este absolut unică în lume în acest moment și garantează un loc aparte pentru Ryos MK Pro în topul tastaturilor mecanice de gaming.

ROCCAT Ryos MK Pro

Imaginați-vă că porniți Battlefield 4, iar pe tastatură se aprind automat toate tastele relevante ale jocului – iată doar una dintre funcțiile lui Ryos MK Pro. Puteți configura o mulțime de opțiuni în driver software sau, mai mult, puteți să vă programați propriile funcții de iluminare.

Ryos MK Pro va fi disponibilă cu switch-uri Cherry MX de mai multe culori. În plus, hub-ul USB 2.0 și mufele audio completează o tastatură excepțională – BFG-ul din arsenalul oricărui gamer care se respectă.

Logitech a lansat primul său mouse ultra portabil, cu touch: Ultrathin Touch Mouse

Logitech a lansat primul său mouse ultra portabil, cu touch: Logitech Ultrathin Touch Mouse, cu linii suple și un corp din aluminiu.

Datorită design-ului subțire și ușor, Logitech Ultrathin Touch Mouse încape în orice compartiment al husei pentru laptop, sau chiar în buzunar. Suprafața sa tactilă are un finisaj extrem de neted, datorită învelișului invizibil, ce simplifică navigarea prin Windows și oferă acces rapid la toate funcțiile navigării Multi-Touch în OS X.

Logitech T631 alb

Folosind Bluetooth, prin intermediul tehnologiei Logitech Easy-Switch, Logitech Ultrathin Touch Mouse se poate conecta la laptop, desktop sau tabletă în același timp, fără a avea nevoie de vreun cablu. Pentru a selecta dispozitivul activ, e nevoie de o simplă atingere de buton. Mouse-ul se poate încărca prin USB și e nevoie de un singur minut de alimentare pentru a oferi o oră de utilizare (calculată pentru utilizarea obișnuită).

Logitech T631 negru

„Nevoile tehnologice evoluează rapid, iar utilizatorii se așteaptă la un design superior," a declarat Charlotte Johs, Vicepreședinte global al Brand development and portfolio for PC accessories. „Fie că e vorba despre un computer, o tabletă, un smartphone sau un dispozitiv de navigare cu ecran tactil, oamenii caută un design subțire, modern, cu o ergonomie sporită. Am creat Logitech Ultrathin Touch Mouse pentru a oferi acestora un mouse ultra portabil, adaptat din toate punctele de vedere computerelor MacBook și Ultrabook."

Disponibil în două variante coloristice, Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 de culoare neagră și Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac, de culoare albă, vor fi disponibile în Europa începând cu luna noiembrie 2013, la un preț recomandat de 69,99 Euro.

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820, o tastatură fără fir, dotată cu touchpad

Logitech completează gama de produse cu Wireless All-in-One Keyboard TK820, o tastatură fără fir, dotată cu touchpad, care oferă capabilităţi multi-touch.

Noua Wireless All-in-One Keyboard TK820 are un design subţire, pentru a ocupa mai puţin spaţiu, completat de conectivitatea wireless, care elimină cablurile de pe birou. Zona tactilă este mai mare decât cea a unui laptop, pentru a putea beneficia mai uşor de point, zoom şi swipe, gesturile folosite în Windows 8. Tastatura este capabilă de 13 gesturi multi-touch prin instalarea soft-ului Logitech SetPoint.

Logitech TK820

Tehnologia Logitech PerfectStroke distribuie în mod egal presiunea, generată asupra tastelor, pe toată suprafaţa acestora, astfel încât fiecare apăsare să fie silenţioasă şi lină, chiar dacă este efectuată pe marginea tastei.

TK820 beneficiază de receptorul universal Logitech Unifying, care utilizează conectivitatea wireless în banda de 2.4GHz. Datorită distanţei considerabile de emisie, tastatura poate fi amplasată în poziţia cea mai comfortabilă pentru utilizator, fără grija întreruperilor sau a nefuncţionării.

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 va fi disponibilă în SUA din august, iar în Europa din septembrie, la un preţ de €99.99.

Noua gamă Logitech G în România

Primele dispozitive ale seriei de gaming Logitech G (ce include în total șase mouse-i, șase tastaturi și două seturi de căști) disponibile la noi sunt mouse-ii G400s și G100s.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse rescrie standardele stabilite de Logitech MX518 Optical Gaming Mouse și Logitech Optical Gaming Mouse G400. Acest mouse este dezvoltat special pentru jocurile FPS și include tehnologia sensor Delta Zero pentru un control bun al cursorului. Mouse-ul dispune de un înveliș hidrofob, ce ajută mâinile să nu devină lipicioase. Cu ajutorul software-ului Logitech Gaming Software poți personaliza cele opt butoane programabile. Mouse-ul dispune de asemenea de microswitches mecanice, ce au o durată de viață evaluată la 20 de milioane de apăsări, iar picioarele din polytetrafluoroethylene (PTFE) au fost testate pentru a rezista 250 de km.

Logitech-G400s

Mouse-ul dispune de o rezoluție maximă de 4000 DPI. Butoanele programabile îți permit, printre multe altele, să schimbi între nenumărate setări DPI, pentru a selecta rapid opțiuni pe ecran sau să scanezi harta jocului. Logitech G400s Optical Gaming Mouse are o garanție de 3 ani și este disponibil la un preț recomandat de 249 Lei.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse este dezvoltat special pentru jocurile RTS (Real Time Strategy) și MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). Pentru a duce mai departe moștenirea modelelor Logitech G1 Mouse și Logitech Gaming Mouse G100, G100s dispune de butoane gândite pentru sesiuni îndelungi de click-uri, iar tehnologia sensor Delta Zero conferă acuratețe pentru orice nivel de viteză a mâinii.

Logitech-G100s

Fie că folosești o prindere de tip claw grip, fie una convențională, cu mâini mari sau mici, forma de trapez invers ambidextră a mouse-ului încurajează o prindere fermă pe durata multor ore de gaming. Mouse-ul dispune de o rezoluție maximă de 2500 DPI. Logitech G100s Optical Gaming Mouse are o garanție de trei ani și este disponibil la un preț de 179 Lei.

Cele mai citite

Error: No articles to display