GIGABYTE lanseaza placa video GV-N560448-13I bazata pe GTX 560 Ti cu 448 nuclee

GIGABYTE anunta o noua placa video premium - GV-N560448-13I, construita pe baza noului chipset NVIDIA GTX 560 Ti cu 448 nuclee, ajutat de memoria GDDR5. Placa suporta accelerarea DirectX 11 si este echipata cu sistemul de racire GIGABYTE WINDFORCE 3X, care beneficiaza de ventilatoare inclinate in exterior, 2 conducte de 8mm diametru si un radiator mare cu vapor chamber. GV-N560448-13I foloseste tehnologia Ultra Durable VGA si componente de cea mai buna calitate. Este asigurat suportul pentru NVIDIA 3D Vision, 3D Vision Surround, PhyX si 2-way SLI.

 

WINDFORCE 3X Anti-Turbulente

Cooler-ul care echipeaza noua placa video are un design atractiv si este foarte eficient datorita celor 3 ventilatoare cu PWM. Design-ul palelor, inclinate intr-un anumit fel, maximizeaza fluxul de aer, oferind o racire excelenta. Utilizand sistemul cu camera de vapori (vapor chamber) WINDFORCE 3X este capabil sa transfere foarte repede caldura de la pucntul cald catre cel rece, prin vaporizarea lichidului din conducte. Prin actiune capilara, lichidul condensat circula inapoi catre baza camerei si procesul se reia. Ciclurile de evaporare-condensare amplifica disiparea caldurii, pentru o eficienta sporita in racire.

 

Ultra Durable VGA - componente de calitate premium

Pentrru a asigura stabilitatea si fiabilitatea placii, GIGABYTE a folosit numai componente de cea mai buna calitate.Tehnologia Ultra Durable VGA ofera capabilitati mai bune pentru overclocking, ajuta la scaderea temperaturii GPU si la economia de energie consumata.

 

Gigabyte-GV-N560448-13I-box

Cele mai citite