KINGMAX Lanseaza Module de Memorie de 8GB

KINGMAX adauga un nou produs la seria Nano Gaming Ram: module de memorie de 8GB pentru overclocking, intr-o singura componenta. Aceasta este cea mai mare capacitate disponibila intr-un singur stick si singurele module DDR3 care nu au nevoie de radiatoare pentru racire. Modulele de memorie de 8GB DDR3 cu viteze mai mari de 1600MHz suporta de asemenea Intel XMP – Profile Extreme Memory. Suplimentar, modulele de memorie de 8GB DDR3 sunt compatibile cu platforma Intel X79, permitand setari pentru memoria quad channel si cresterea capacitatii pana la 32GB. KINGMAX anunta de asemenea si module DDR3 de 8GB pentru desktop.

Pentru profesionisti si pasionatii care trebuie sa lucreze in editarea foto sau au nevoie de o putere de calcul masiva, devine foarte ciudat cand aplicatiile au nevoie de mai multa memorie decat poate fi oferita in realitate de catre RAM. Modulele de memorie DDR3 KINGMAX 8GB avand o capacitate mai mare sunt proiectate pentru a rezolva dificultatile mentionate mai devreme ajutand sistemul sa lucreze mai lin si mai rapid. Gamerii si cei pasionati de overclocking, care adora cursa pentru cea mai mare viteza posibila pot utiliza memoriile quad channel pe cea mai noua platforma Intel X79 pentru a ridica sistemul echipat cu a doua generatie Intel Core™i7 Extreme performance la urmatorul nivel maxim.

DRAM NANO-Gaming-RAM

Modulele de memorie KINGMAX sunt verificate si testate cu rigurozitate inainte de a parasi fabrica. Toate produsele de tip memorie sunt produse fara plumb in conformitate cu EU RoHS si CE. KINGMAX fiind devotat calitatii la nivel inalt de ani de zile, modulele sale de memorie sunt recunoscute de catre clienti ca avand 100% compatibilate si stabilitate precum si excelente performante in overclocking. Toate produsele de tip memorie vin cu o garantie pe viata pentru a oferi cel mai inalt grad de satisfactie clientilor.   

【Prezentarea Produsului】
Seria RAM Nano Gaming: Module Memorie DDR3 1600MHz 8GB Overclocking
- Inlocuirea traditionalelor radiatoare grele cu Tehnologia Nano Thermal
- DDR3 1600MHz 240-pini
- Latime de banda: 1600MHz (12.8GB/sec)
- Latente CAS1600MHz:CL=9
- Capacitate:
Single Channel:8GB / Dual Channel:16GB / Triple Channel:24GB / Quad Channel:32GB
- Voltaj:1.5V

Module Memorie Desktop 8GB DDR3 1333 MHz
- DDR3 1333MHz 240-pini
- Latime de banda: 1300MHz(10.6GB/sec)
- Latente CAS1300MHz:9-9-9-27 CL=9
- Capacitate:
Single Channel:8GB / Dual Channel:16GB / Triple Channel:24GB / Quad Channel:32GB
- Voltaj:1.5V

Cele mai citite