SAPPHIRE HD 7970 OC Edition

SAPPHIRE Technology a introdus o noua versiune Radeon 7970, ce prezinta overclocking din fabrica. SAPPHIRE HD 7970 OC Edition dispune de noua tehnologie dual-extractor - Dual- X – cooler extrem de eficient multi-heatpipe, cu doua ventilatoare ce ofera utilizare silentioasa si temperaturi scazute, in conditii normale de operare si performante de racire exceptionale, chiar si in conditii grele. HD 7970 de la AMD este cel mai puternic GPU fabricat vreodata - dispune de noua structura interna cu 32 unitati de procesare si un total de 2048 procesoare Stream. SAPPHIRE HD 7970 OC Edition se lanseaza cu o viteza de core marita, de 950 MHz si 1425MHz pentru memorie. Butonul Dual BIOS permite utilizatorilor sa selecteze setarile de performanta mai ridicate de 1GHz pentru core si 1450MHz pentru memorie, fiind una dintre cele mai rapide placi din clasa sa. Aceasta setare utilizeaza de asemenea un profil mai agresiv pentru ventilator si ridica limitele pentru un maxim de overclocking.

Pentru entuziastul care cauta maximizarea performantelor, o noua versiune a uneltei de overclocking, TriXX se poate descarca gratuit de pe website-ul SAPPHIRE. TriXX permite tuning-ul voltajului, precum si al frecventelor GPU si memorie, timp in care temperatura este afisata constant. Controlul de viteza al ventilatorului este manual, precum si profilele create de catre utilizator si abilitatea de a salva pana la patru setari de performanta diferite.

Sapphire-HD-7970-OC-Dual-X-Edition

Seria HD 7000 este a treia generatie a solutiilor compatibile DirectX 11 de la divizia grafica AMD- anterior ATI. SAPPHIRE HD 7950 este pregatita pentru DirectX 11.1 si noul sistem de operare Windows 8, dar si pentru oferirea tuturor functiilor actualului DirectX 11, precum DirectCompute11 si comunicatii multi threaded cu CPU. Comunicarea cu PC-ul gazda este optimizata prin implementarea celei mai recente interfete PCI-Express Gen3.0, iar multiple placi pot fi utilizate pentru a imbunatati performanta in modul CrossFireX, pe o placa de baza corespunzatoare.

Specificatiile HDMI au crescut de asemenea in seria HD 7000. HDMI-ul rapid 1.4a ofera suport 3D Stereoscopic cu refresh imbunatatit, de 60Hz per ochi - 120Hz in total. Placa este de asemenea pregatita pentru noua generatie de display-uri 4K, ce pot fi actionate de la o singura intrare de mare viteza de 3GHz HDMI 1.4a sau DisplayPort 1.2 HBR2

Lucrul sau gaming-ul pe mai multe monitoare devine tot mai popular, iar SAPPHIRE HD 7950 suporta acestea cu AMD Eyefinity. Cu iesirile DVI, HDMI, si doua mini-DisplayPort, placa poate suporta configuratii de pana la 6 monitoare. In plus, SAPPHIRE HD 7950 poate sustine, in mod simultan, stream-uri audio multiple si independente, avantaj ce permite continutului audio sa fie asociat cu diferite aplicatii pe diferite ecrane.

Bundle-ul retail pentru SAPPHIRE HD 7970 OC este nemaipomenit. Pe langa un adaptor Active mini-DP la single-link pentru setarea Eyefinity, cablu bridge CrossFire, adaptor HDMI la DVI pentru dual DVI, adaptor DVI la VGA, adaptor de putere 8 pini la 4 pini si adaptor de putere 6 pini la 4 pini, SAPPHIRE mai ofera un adaptor extra mini-DP la DP si un cablu HDMI 1.4a de 1.8 metri.

SAPPHIRE HD 7970 OC va fi disponibila prin intermediul canalului prestabilit SAPPHIRE si partenerii etail.

Cele mai citite