SAPPHIRE HD 7770 Vapor-X OC Edition

Placa video SAPPHIRE HD 7770 Vapor-X OC Edition este prima placa de aceasta generatie care utilizeaza implementarea exclusiva a tehnologiei de racire Vapor chamber. Produsele anterioare, cu Vapor-X in dotare, au primit distinctii mondiale pentru sistemul de racire foarte eficient, care permite placii sa lucreze la viteze mai mari, foarte silentios. Avand la baza cea mai noua tehnologie GPU de la AMD, placa SAPPHIRE HD 7770 Vapor-X OC Edition dispune de 1GB memorie GDDR5 si prezinta overclocking, din fabrica, la frecvente de lucru de 1100MHz GPU si 1300MHz (5.2 GB/s efectivi) pentru memorie, oferind performante extraordinare.

Lucrul sau gaming-ul pe mai multe monitoare devine tot mai popular, iar seria SAPPHIRE HD 7700 suporta acestea cu AMD Eyefinity, acum la a doua generatie. Placa SAPPHIRE HD 7770 Vapor-X OC Edition are in dotare doua porturi DVI (DVI-I si DVI-D), unul HDMI si o iesire DisplayPort, in total fiind capabila sa suporte pana la 4 monitoare. In plus, placile din seria SAPPHIRE HD 7700 pot sustine in mod simultan, stream-uri audio multiple si independente ce permit continutului audio sa fie asociat cu diferite aplicatii pe diferite ecrane.

Specificatiile HDMI au crescut de asemenea la seria HD 7000. HDMI-ul rapid 1.4a ofera suport 3D Stereoscopic, cu rate de frame imbunatatite, de 60Hz per ochi - 120Hz in total. Este de asemenea pregatita pentru noua generatie de display-uri 4K, ce pot fi actionate de la o singura intrare de mare viteza, HDMI 1.4a, de 3GHz sau DisplayPort 1.2 HBR2.

Seria HD 7000 este a treia generatie a solutiilor compatibile DirectX 11 de la divizia grafica AMD- anterior ATI. Noua serie SAPPHIRE HD 7700 este pregatita pentru DirectX 11.1 si noul sistem de operare Windows 8 cat si pentru oferirea tuturor functiilor ale actualului DirectX 11, precum DirectCompute11 si comunicatii multi-threaded cu CPU. Comunicarea cu PC-ul gazda este optimizata prin implementarea celei mai recente interfete PCI-Express Gen3.0, iar multiple placi pot fi utilizate pentru a imbunatati performanta in modul CrossFireX pe o placa de baza corespunzatoare.

 

SAPPHIRE-HD-7770-Vapor-X

Cele mai citite